Til indhold

TR-uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter

Vores uddannelse for tillidsrepræsentanter indeholder en række kurser, der kan være relevante for dig som arbejdsmiljørepræsentant. Derfor tilbyder vi vores arbejdsmiljørepræsentanter at deltage på alle kurserne sammen med vores tillidsrepræsentanter.

Det er en god mulighed for at skabe et netværk blandt andre tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, der arbejder med nogle af de samme problemstillinger som dig. At deltage i uddannelsen giver dig også indblik i, hvordan tillidsrepræsentanterne arbejder, så du bedre og mere strategisk kan samarbejde med tillidsrepræsentanten på din arbejdsplads.

Grunduddannelse for tillidsrepræsentanter

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter består af tre grundkurser. For dig som arbejdsmiljørepræsentant er det mest relevante kursus det, der handler om organisation, samarbejde og trivsel. Alle grundkurserne varer to dage. Du er velkommen til at deltage i alle tre grundkurser, hvis du vil.

Læs mere om grunduddannelsen

Diplomuddannelse for tillidsrepræsentanter

Hvis du tager de tre kurser på vores grunduddannelse for tillidsrepræsentanter, kan du herefter gratis tage DM’s diplommodul i forhandling for tillidsrepræsentanter.

Læs mere om diplomuddannelsen