Til indhold

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse

Som arbejdsmiljørepræsentant har du ret til halvanden dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse om året. DM tilbyder en række supplerende arbejdsmiljøkurser hvert år.

DM’s kurser er af en halv dags varighed og giver dig den nyeste viden og konkrete redskaber med hjem. De har forskellige temaer bl.a. psykisk arbejdsmiljø, indretning af kontor, arbejdsmængde og tidspres. De tager udgangspunkt i, hvordan emnerne er relateret til akademisk arbejde, og du vil komme til at arbejde konkret med, hvordan I kan forebygge og håndtere arbejdsmiljøudfordringer på din arbejdsplads.

Med tre af DM’s kurser om året opnår du halvanden dags kursus, som du er berettiget til. Har du lyst og mulighed for at deltage i flere, er du også velkommen til det.

På kurserne kan du blandt andet få svar på spørgsmål som:

  • Hvordan samarbejder I og finder fælles fodslag?
  • Hvordan varetager I bedst jeres forskellige roller i AMO/MED?
  • Hvordan involverer I bedst muligt kollegerne, så de bliver inddraget I at skitsere udfordringer og løsninger?
  • Hvad gør I, når jeres samarbejde er i risiko for at køre fast?
  • Hvad I skal være særligt opmærksomme på, hvis Arbejdstilsynet kommer på besøg på jeres arbejdsplads.

Aktuelle kurser

​Stress på arbejdspladsen - for tillidsvalgte og ledere. Se datoer og tilmeld dig her​

Deltag sammen

Inviter gerne ledere og andre fra din arbejdsplads med, som du samarbejder med om udvikling af arbejdsmiljøet. I skaber de mest bæredygtige forandringer i arbejdsmiljøet, når I har samme vidensgrundlag at trække på.

Som medlem af DM er det gratis at deltage. Du kan invitere ledere og tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter med til reduceret pris, hvis de er medlem af din arbejdsmiljøorganisation, og I deltager i fællesskab.

Priser

Kurset er forbeholdt tillidsvalgte og ledere.

DM medlemmer  Gratis
Ikke medlemmer, inviteret af et DM medlem 100 kroner
Ikke DM medlemmer 250 kroner

Kom med forslag til emner

Vi vil gerne tilbyde dig de mest relevante arbejdsmiljøkurser. Derfor håber vi, at du vil byde ind med relevante emner. Send ideer til Søren Bjerregaard Kjær sbk@dm.dk, så tager vi det med i betragtning.

; ;