Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Tillidsprisen

Fortjener din TR eller AMR en særlig anerkendelse? DM uddeler igen i år Tillidsprisen. 25.000 kroner er på højkant.

Hyld din tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant ved at indstille ham eller hende til Tillidsprisen 2019

DM har uddelt Tillidsprisen syv år i træk. Sidste år gik prisen til to TR’er og en AMR, der havde gjort en kæmpe indsats for og med deres kolleger på de tre arbejdspladser, hvor de er ansat, nemlig på Københavns Universitet, i ATP og hos Danmarks Statistik.

Læs reportage med sidste års prismodtagere på magisterbladet.dk

Igen i år uddeler vi Tillidsprisen. Det foregår på Årsmøde for tillidsvalgte 13.-14. november 2019. Indstillingen af dine lokale DM-tillidsvalgte er en mulighed for at give et velfortjent skulderklap for den ofte krævende og svære rolle, det er at varetage kollegernes interesser i det daglige. Så hvis du kender en tillidsvalgt, som fortjener en særlig hyldest, så indstil vedkommende til Tillidsprisen 2019. 

Hvem kan få tillidspriserne?

Alle DM-medlemmer ansat på en privat eller offentlig arbejdsplads har mulighed for at indstille en tillidsvalgt DM’er på deres arbejdsplads i form af en tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant, en suppleant eller en formand for en DM- eller AC-klub, som er medlem af DM. Prisen går til en kandidat, som har ydet en særlig indsats og skabt positive forandringer sammen med kollegerne på arbejdspladsen eller gået forrest i en særlig fagpolitisk indsats.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Gitte Grønkær Svendsen, ggs@dm.dk.