Til indhold

Tutorprisen

DM uddeler hvert år Tutorprisen for at støtte op om det gode studiemiljø og belønne de tutorer, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de nye studerende ind på universiteterne.

Vinderne af tutorprisen 2022 blev tutorerne fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

Har du Danmarks bedste tutorer?

Er du startet på universitetet i år, så har du muligheden for at hylde dine tutorer ved at nominere dem til årets Tutorpris. Tutorernes arbejde er utroligt vigtigt for en god og tryg studiestart for alle nye studerende. Så har dine tutorer fået dig til at føle dig velkommen og fået dig og dine medstuderende godt i gang? Så nominér dem til Tutorprisen 2023.

Tutorprisen er blevet uddelt hvert år siden 2008 og er en anerkendelse af det store arbejde, tutorerne gør for at sikre nye studerende en god start på studielivet. Der vil blive kåret lokale vindere på KU, RUC, SDU, AAU og AU samt én national vinder. De lokale vindere modtager en check på 2.500 kroner, og den nationale vinder modtager en check på 10.000 kroner som kan bruges på at afholde et socialt arrangement.

Sådan nominerer du dine tutorer

Hvis du gerne vil nominere dine tutorer, så gå ind på vores Facebookside DM og MA Studerende. Her finder du øverst på siden en video om Tutorprisen, hvor du kan nominere dine tutorer. Nomineringen sker ved, at du skriver, hvor og hvad dine tutorer læser i kommentartråden under videoen. Skriv også gerne lidt om, hvorfor du mener, at netop dine tutorer fortjener prisen. 

Hvad lægges der vægt på, når vinderne udvælges?

  • Gode tutorer hjælper studerende godt i gang
  • Gode tutorer ser mulighederne i de studerende
  • Gode tutorer udløser de studerendes potentiale
  • Gode tutorer skaber tryghed

Du kan nominere dine tutorer til og med 30. september. De lokale vindere fra de enkelte universiteter offentliggøres i uge 43, og den nationale vinder offentliggøres i uge 44. Alle vindere offentliggøres på Facebooksiden DM og MA Studerende og her på siden. 

Se nomineringerne af landets bedste tutorer i videokommentartråden på Facebook.

; ;