Til indhold

Klubben for lærere ved sprogcentre

Som medlem af klubben kan du få sparring på fx aktuelle faglige udfordringer eller problemer med arbejdsmiljøet.

Hvis du er medlem af DM og ansat ved et sprogcenter for voksne udlændinge eller er ledig inden for faget, kan du også være medlem af klubben. 

Klubben afholder et årsmøde for medlemmer hvert efterår. På årsmødet sætter en ekstern foredragsholder en eller flere aktuelle faglige udfordringer til debat, og du får mulighed for at snakke med kolleger fra sprogcentre i hele landet.

Bestyrelsen er valgt blandt medlemmerne og holder fem-seks møder årligt. Som medlem får du tilsendt referaterne, der holder dig opdateret om de aktuelle faglige emner, bestyrelsen har drøftet. 

Magisterforeningen er som politisk organisation delt op i sektorer og klubber, der repræsenterer de forskellige medlemsgrupper. Klubben repræsenterer de akademisk uddannede bachelorer og magistre, der er ansat som undervisere i dansk som andetsprog for voksne.

Det er Uddannelsesforbundet (tidligere LVU), som forhandler overenskomsterne på området, men som medlem af DM, kan du blandet andet få rådgivning om løn, vilkår, arbejdsmiljø og karriere.

Læs mere om, hvad du får ud af et medlemskab