Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

DM NATUR & KULTUR september 2017

Temaet i dette nummer af DM NATUR & KULTUR handler om karriereplanlægning.
 • Strategi handler om prioriteringer

  På et arbejdsmarked, der ændrer sig drastisk, vil alle have godt af at tænke strategisk over deres arbejdsliv og forberede sig. Ellers risikerer man, at andre sætter dagsordenen, mener karriereekspert.

  Læs mere
 • Det er ikke et nederlag at lave planen om

  Trine Halle har målrettet brugt en karriereplan for at nå sit mål om at blive museumsinspektør. Men man skal være klar til at justere planen og være sin egen bedste ven undervejs, siger hun.

  Læs mere
 • Sandhed eller myte?

  ”Der bliver set med skeptiske øjne på, at man sidder for længe i den samme stilling, for i dag skal vi være forandringsparate”. ”Danske arbejdsgivere forstår ikke at værdsætte erfaringer fra udlandet”. Det er påstande eller forestillinger, som man med jævne mellemrum kan høre fremført, og som måske kan spille ind på de tanker, man gør sig i forhold til sin karriere. Vi har kigget nærmere på tre af slagsen og bedt om et bud på, om de faktisk holder vand.

  Læs mere
 • Karriere er noget filmstjerner og advokater har

  I forhold til hans eget arbejdsliv giver et traditionelt karrierebegreb ikke mening for Niels Bønding, der er projektleder i Statens Mediesamling.

  Læs mere
 • Kort nyt

  Kort nyt fra området

  Læs mere