Til indhold

Her finder du relevant information, hvis du ønsker at tilmelde dig aktiviteter i DM-Seniorer Øst. Du kan også se de aktiviteter, der allerede er planlagt.

Det har siden afdelingens start været muligt at tilbyde medlemmerne et spændende og varieret foredragsprogram og mange fine ture baseret næsten udelukkende på medlemmernes ekspertise. Du kan tilbyde forslag til foredrag og ture ved at udfylde skemaet til oplysning om foredrag, som du finder nederst på denne side.

Deltagelse kræver tilmelding – ofte i god tid af hensyn til reservation af lokaler eller andre faciliteter. Tilmelding sker til den, der står som tovholder for arrangementet.

Bestyrelsen modtager meget gerne forslag til forbedringer og nye initiativer. Skriv til Jette Lassen

Indendørs arrangementer holdes så vidt muligt i DM’s mødelokaler, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg.

Alle arrangementer er åbne for medlemmer af DM´s regionale seniorafdelinger med ledsager. Møderne finder sted i DM´s lokaler på Frederiksberg. Man skal tilmelde sig hvert arrangement til den nævnte tovholder. Afbud meldes til tovholderen, gerne før sidste tilmeldingsdato.

Aktiviteter

Afdelingen tilbyder mindst et arrangement om måneden, undtagen i juli. Alle aktiviteter er åbne for medlemmer af de regionale afdelinger med ægtefælle/ledsager.

Se arrangementer

Tidligere aktiviteter

Læs referater og hent materiale fra afdelingens tidligere aktiviteter.

Læs mere

Interessegrupper

Har du nogle særlige interesser, så find nogen i din regionale afdeling at dyrke dem med.

Læs mere