Gå til sidens indhold

Søg støtte fra Landsklubbens pulje

Pulje til arrangementer af medlemmer – for medlemmer

I bestyrelsen for selvstændige og freelancere har vi valgt at lave en pulje, som vores medlemmer kan søge, hvis de har idéer til og vil stå for faglige arrangementer til glæde for dem selv og andre medlemmer.

I vores landsklub har vi mange forskellige fagligheder, og vi arbejder med mange forskellige ting. Når vi fra bestyrelsen laver kurser og arrangementer, er emnerne typisk noget, som kan glæde flest muligt fx salg, hjemmesider, branding.

Vi vil dog gerne have, at vores medlemmer selv kan lave arrangementer, som er målrettet mindre grupper – med en fælles faglig interesse. Det kunne være en gruppe journalister, en gruppe undervisere, en gruppe cand.scient.er, en gruppe projektledere, en gruppe ’behandlere’ osv. - som gerne vil lave en fælles workshop, et netværksarrangement, få en specialist ud på deres område – eller andre gode idéer!

Så hvis du har en god idé, som du kan få nogle ’faglige fæller’ med på, ja så er der mulighed for at søge i landsklubbens pulje.

Rammer for puljen

Puljen kan søges af alle medlemmer af landsklubben for selvstændige og freelancere.

For at kunne søge puljen, skal man på forhånd have samlet 6-10 mennesker fra landsklubben, som vil medvirke/deltage.

Arrangementet skal være åbent for alle medlemmer af landsklubben.

Pengene skal primært bruges på indhold – altså på undervisning, oplæg, specialistviden, proceshjælp eller lignende – mens penge til lokaler og forplejning skal holdes på et minimum (fx ved at bruge DM’s lokaler i Aarhus og København eller hvad man har af lokale muligheder).

I skal selv stå for arrangementet med lidt sparring fra bestyrelsen og lidt praktisk hjælp fra DM til fx at booke lokaler.

Hvordan søger man

Lav en kort projektbeskrivelse: hvad vil I lave og hvorfor, hvem er I, hvor mange penge vil I søge, hvornår og hvor vil I afholde arrangementet?

Send den til bestyrelsen ved Henrik Morel, henrik@hkey.dk, og Anne Tang Thomsen, annetangthomsen@gmail.com, – ligeså hvis I har spørgsmål.

Deadline

Vi tager løbende stilling til indkomne idéer så, hvis I har en god idé, er det bare om at komme i gang.

God fornøjelse!
Bestyrelsen for landsklubben