Gå til sidens indhold

Søg støtte fra Landsklubbens pulje

Pulje til arrangementer af medlemmer – for medlemmer

I bestyrelsen har vi valgt at lave en pulje, som vores medlemmer kan søge, hvis de har ideer til og vil stå for faglige arrangementer til glæde for dem selv og andre medlemmer.

I vores landsklub har vi mange forskellige fagligheder, og vi arbejder med mange forskellige ting. Når vi fra bestyrelsen laver arrangementer, er emnerne typisk noget, som kan glæde flest muligt (salg, hjemmesider, branding).

Vi vil nu gerne åbne op for, at vores medlemmer selv kan lave arrangementer, som er målrettet mindre grupper – med en fælles faglig interesse. Det kunne være en gruppe journalister, en gruppe undervisere, en gruppe cand.scient.er, en gruppe projektledere, en gruppe ’behandlere’ osv. - som gerne vil lave en fælles workshop, et netværksarrangement, få en specialist ud på deres område – eller andre gode ideer!

Så hvis du har en god idé, som du kan få nogle ’faglige fæller’ med på, ja så er der mulighed for at søge puljen.

Rammer for puljen

Puljen kan søges af alle medlemmer af landsklubben.

For at kunne søge puljen, skal man på forhånd have samlet 6-10 mennesker fra landsklubben, som vil medvirke/deltage.

Arrangementet skal være åbent for alle medlemmer for landsklubben.

Pengene skal primært bruges på indhold – altså på undervisning, oplæg, specialistviden, proceshjælp eller lignende – mens penge til lokaler og forplejning skal holdes på et minimum (fx ved at bruge DM’s lokaler i Aarhus og København eller hvad man har af lokale muligheder).

I skal selv stå for arrangementet med lidt sparring fra bestyrelsen og lidt hjælp fra DM til fx at booke lokaler.

Hvordan søger man

Lav en kort projektbeskrivelse: hvad vil I lave og hvorfor, hvem er I, hvor mange penge vil I søge, hvornår og hvor vil I afholde arrangementet?

Send den til bestyrelsen ved Henrik Morel, henrik@hkey.dk, og Anne Tang Thomsen, annetangthomsen@gmail.com, – ligeså hvis I har spørgsmål.

Forsøgsordning

Da vi lige skal finde ud af, om det er en god idé, og om det er noget, I kunne være interesserede i også fremadrettet, starter vi det som en forsøgsordning nu, hvor vi i indeværende år har sat 50.000 kroner af, som I har mulighed for at søge i lidt mindre bidder.

Deadline

Da vi er lidt sent ude, og da pengene skal bruges i år, vælger vi at tage løbende stilling til indkomne ideer, men med en bagkant som hedder 26. oktober 2018.

Så, hvis I har en god idé, er det bare om at komme i gang.

God fornøjelse!
Bestyrelsen for landsklubben