Gå til sidens indhold

Projekter og aktiviteter

I DM Privat laver vi løbende medlemsundersøgelser, igangsætter projekter og aktiviteter og sætter fokus på emner, der er relevante for dig som privatansat.

Læs mere om aktiviteter, baggrund og resultater.

 • Årlig lønstatistik

  DM indhenter årligt lønoplysninger fra privatansatte medlemmer til udarbejdelse af lønstatistik.

  Lønstatistikken er vigtig for alle magistre, der skal forhandle løn med deres arbejdsgiver. Du kan blandt andet bruge den til at se, hvordan du er placeret i forhold til andre, for eksempel i forhold til køn, alder, anciennitet, uddannelse og arbejdsområde.

  Prøv lønberegneren

 • Hverdagsaktivisme

  DM Privat har udgivet en håndbog til hverdagsaktivisme, hvor ambitionen er at skabe eftertænksomhed og mod på handling, så kollektive udfordringer i hverdagen løses i fællesskab frem for individuelt. Det handler ikke om de store indsatser, som kræver et kæmpe organiseringsapparat, mange penge og lang tids planlægning. Det er derimod de små handlinger, som du og dine kollegaer kan tage ansvar for.

  Hverdagsaktivisme (pdf)

 • Mentorordning

  Vil du indgå i en længerevarende forpligtende relation, hvor du styrker dine samtalekompetencer? Vil du sætte fokus på karriereudvikling? Det kan du i et af DM's mentorprogrammer. Programmerne er målrettet medlemmer i arbejde og nyligt dimitterede.

  Få mere at vide om udbytte og forventninger både for mentor eller mentee.

  Læs mere om DM's mentorprogram

 • Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø

  Dansk Magisterforenings sektion for privatansatte har i november/december 2009 gennemført en elektronisk spørgeskemaundersøgelse blandt sine medlemmer. Emnet for spørgsmålene var arbejdsmiljø og trivsel.

  Spørgeskemaet til undersøgelsen var udarbejdet i et samarbejde mellem DM og CASA.

  Her kan du læse rapporten:
  Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø (pdf) 

  Selvledelse og indflydelse - hvad ved vi, og hvad kan gøres bedre?
  Her kan du læse et notat som bl.a. er lavet med udgangspunkt i ovennævnte undersøgelse af Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø.

  Selvledelse og indflydelse (pdf)