Til indhold

Overvejer du at stille op til bestyrelsen for DM Privat? Så kan du læse mere om bestyrelsens arbejde, og om hvad det indebærer at være bestyrelsesmedlem her.

Hvis du har lyst til at præge DM’s arbejde for bedre indtægts- og arbejdsvilkår for medlemmer på det private område, så er en plads i sektorbestyrelsen for DM Privat det rigtige sted for dig.

Som medlem af sektorbestyrelsen får du rig mulighed for at deltage i politiske og fagpolitiske diskussioner om et væld af emner, der har relevans for magistres arbejdsforhold. Det gælder alt fra arbejdstider, lønforhold og psykisk arbejdsmiljø til ligestilling, udviklingen af arbejdsmarkedet og internationalt samarbejde. Bestyrelsens arbejde tager både udgangspunkt i konkrete sager og i den aktuelle samfundsdebat.

Som medlemmer af sektorbestyrelsen prioriterer vi at bruge tid på fagforeningspolitik og i særdeleshed på at skabe bedre vilkår for privatansatte, selvstændige, freelancere, usikkert ansatte, ledighedsberørte og alt der imellem. Vi er organiserede med en bestyrelse, der mødes ca. 8-10 gange om året, og en række udvalg der mødes imellem bestyrelsesmøderne. Som bestyrelsesmedlem er du automatisk delegeret til DM's kongres, som afholdes hvert 3. år. 

Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet, så send en mail til dmprivat@dm.dk. Så ringer et af sektorbestyrelsens medlemmer dig op.