Gå til sidens indhold

Juni 2018

Overblik over OK18 og hvad resultatet betyder for dig.
 • Det betyder OK18 for dig

  Lønstigninger, frokostpause, seniorkonsulenter. Se alle DM-relevante detaljer i den nye overenskomst her.

  Læs mere
 • Tre skarpe til formanden

  Med musketereden, de altomfattende strejke- og lockoutvarsler og et nervepirrende i Forligsinstitutionen forløb med to gange forlænget spilletid, vil OK18 skrive sig ind i historiebøgerne. Men var resultatet så godt nok, spørger vi DM Offentligs formand.

  Læs mere
 • Tillidsrepræsentanter om OK18

  Dommen over OK18 spænder fra ren begejstring til lettere skepsis. Ingen af de tillidsrepræsentanter, DM Offentlig har talt med, tvivler dog på, at DM fik det maksimale ud af forhandlinger.

  Læs mere
 • Næppe musketered i 2021

  Musketereden gav fagforeningerne styrke til at modstå presset fra Moderniseringsstyrelsen og fagforeningslederne er enige om, at musketereden gav resultater. Men eksperter tvivler på en gentagelse ved de næste overenskomstforhandlinger.

  Læs mere
 • Bremseklods for bachelorarbejdsmarked

  For at fremme beskæftigelsen for universitetsbachelorer, bliver deres løn med OK18 løftet betydeligt. Men virkningen kan blive stik modsat, viser tidligere undersøgelse. Økonomiprofessor er enig.

  Læs mere
 • Sørine vil gøre verden til et bedre sted

  Hun var godt i gang med at gøre karriere som embedsmand, da hun fandt drømmejobbet hos e-learning-platformen CanopyLAB. Nu vil Sørine Vesth Rasmussen erobre verden med gratis uddannelse baseret på dansk pædagogik.

  Læs mere