Til indhold

Ekstra SU-lån til studerende

DM og MA
© Dennis Morton

Mulighed for ekstra SU-lån til dækning af manglende indtægt fra studiejob.

Du får som studerende mulighed for at låne flere penge af staten som en kompensation for de indtægter fra studiejobs, du muligvis mister i den kommende tid, samt ekstra SU-lån til studerende på videregående uddannelser, der er i lønnet praktik fra november 2020 til februar 2021.

Du får mulighed for at låne op til to gange SU-lån fra november 2020 til februar 2021 ud over de normale SU og SU-lånemuligheder.

De ekstra lånemuligheder svarer til op til 6.388 kroner ekstra per måned. Det betyder, at du i alt kan låne op til 9.582 kroner om måneden.

Et SU-slutlån, som ydes til studerende, der er blevet forsinket på deres uddannelse og dermed ikke kan få SU, kan nu udvides fra 8.241 kroner til 14.602 kroner om måneden.

Ekstra SU-lån til studerende

Udvidede muligheder for SU-lån bliver genoptaget. Hold dig opdateret på Uddannelses- og Forskningsstyrelsens hjemmeside.

Læs mere

Hvilken økonomisk hjælp kan jeg få da jeg har mistet mit studiejob? Jeg er studerende og har mistet min indtægt fra mit studiejob, fordi jeg ingen vagter har. Hvad gør jeg?

Du har nu mulighed for at søge om 2 x SU-lån ekstra fra november 2020 til februar 2021. Det vil sige, at du har mulighed for at låne 2 x SU-lån i november og december måned ud over din SU og de almindelige SU-lånemuligheder. De ekstra lånemuligheder betyder, at du kan låne op til 6.388 kroner ekstra i marts og april måned. Det betyder, at du i alt kan låne op til 9.582 kroner om måneden. 

Et SU-slutlån, som ydes til studerende, der er blevet forsinket på deres uddannelse og dermed ikke kan få SU, kan nu udvides fra 8.241 kroner til 14.602 kroner om måneden.

Du skal søge det ekstra SU-lån på samme måde og samme sted, hvor du normalt søge om SU-lån.

Hvornår skal det ekstraordinære SU-lån betales tilbage?

De ekstraordinære muligheder for at låne 2 x SU-lån fra november 2020 til februar 2021 skal tilbagebetales nøjagtig som det almindelige SU-lån. Det vil sige, at SU-lån skal først betales tilbage 1. januar et år efter endt uddannelse.

Kontakt DM

Hvis du har bekymringer i forhold til coronasmitten og hvordan du skal forholde dig som studerende, kan du kontakte DM.

Kontakt DM

Hold dig opdateret

Følg med på coronasmitte.dk, hvor relevante myndigheder løbende opdaterer på udviklingen.

Læs mere