Til indhold

Corona – hvad gør jeg som selvstændig og freelancer?

Corona har ramt hele Danmark, men som selvstændig eller freelancer er der nogle helt særlige udfordringer. Vi guider dig gennem dine muligheder her.

Vi står i en helt særlig situation, og helt overordnet er det DM’s anbefaling, at du forsøger at løse problemer gennem dialog med dine kunder. Måske kan I sammen nå til enighed om at rykke deadline, eller flytte det arrangement du skulle deltage i, så du ikke mister din indtægt, eller der kan findes en virtuel løsning.

Vores anbefaling er, at du forsøger at aftale dig frem til brugbare løsninger med kunden. Kan leveringen fx udskydes til et senere tidspunkt, så indtjening ikke fortabes, eller kan opgaven løses som et webinar, så du undgår fysisk kontakt.

Hjælpepakker

Regeringen har taget forskellige initiativer til at holde hånden under danske selvstændige og freelancere i forbindelse med COVID-19.

Læs mere

Kontakt DM

Kontakt DM, hvis du har spørgsmål til hvordan du skal forholde dig som selvstændig eller freelancer i forbindelse med coronavirussen.

Kontakt DM

Hold dig opdateret

Følg med på coronasmitte.dk, hvor relevante myndigheder løbende opdaterer på udviklingen.

Læs mere

Rådgivning

Der er flere steder, der tilbyder råd og rådgivning til, hvordan du sikrer, at din virksomhed kommer bedst muligt igennem de udfordringer, som coronavirus/COVID-19 skaber:

Early Warning

Early Warning, der er en dansk offentligt finansieret organisation, tilbyder gratis rådgivning og sparring til ejer-ledede erhvervsvirksomheder om, hvordan virksomheden bedst kommer igennem krisen.
Læs mere

Virksomhedsguiden

Få Virksomhedsguidens gode råd til virksomheder, der er påvirket af coronavirus/COVID-19.
Læs mere