Gå til sidens indhold

Hvad gør DM?

Vi har indført en række tiltag i DM for at hindre spredning af coronavirus.

Arrangementer, møder og kurser

DM følger nøje myndighedernes påbud og anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du som deltager føler dig tryg ved at komme til et arrangement i DM’s lokaler.

  • Undervisningen foregår i store lokaler med god afstand mellem hver plads og vi sørger for, at alle personer er spredt fornuftigt ud i lokalet.
  • Frokosten er portionsanrettet og spises i et andet lokale. Pause-forplejningen er også ændret til nemmere serveringer.
  • Undervisningslokalet rengøres grundigt. Borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af en gang dagligt. I frokostpausen rengøres lokalet igen, og der luftes ud.
  • Alle personer bedes jævnligt vaske hænder og spritte af. Der er opsat standere med sprit mange steder, så det er nemt at spritte hænder af.
  • Ved sygdomssymptomer bedes du blive hjemme, så du ikke udsætter andre for smittefare.
  • Vi beder deltagerne om at holde afstand og passe på hinanden.

Vi følger alle hygiejneregler og retningslinjer påbudt af myndighederne, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg både før, under og efter deltagelse.

DM afholder fortsat mange arrangementer som webinarer, og senere på året vil vi også afprøve hybridmøder, som vil give dig mulighed for at vælge, hvad der passer dig bedst.

Kun digital rådgivning

For at passe bedst muligt på hinanden har vi som udgangspunkt fortsat lukket for fysisk kontakt i forbindelse med rådgivning.

Vi står til rådighed for digital vejledning, så du er meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail.

Vi afholder fortsat virtuelle rådgivnings- og karrieresamtaler.

Kontakt DM

Kontakt DM, hvis du har spørgsmål til dit arbejdsliv i forbindelse med coronavirussen.

Kontakt DM