Til indhold

Hvad gør DM?

Vi har indført en række tiltag i DM for at hindre spredning af coronavirus.

Arrangementer, møder og kurser

DM følger nøje myndighedernes påbud og anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du som deltager føler dig tryg ved at komme til et arrangement hos DM.

  • Der skal bruges mundbind, når du kommer ind i DM samt bevæger dig rundt. Når du sidder på din plads, behøver du ikke bruge mundbind.
  • Arrangementer og undervisning i DM foregår i store lokaler med god afstand mellem hver plads (minimum 1 meter), og vi sørger for, at alle personer er spredt fornuftigt ud i lokalet, samt at der ikke er fysisk kontakt mellem deltagerne.
  • Hvis der er over ti deltagere, skal alle deltagere sidde ned og vende ansigtet den samme vej, og der må ikke være gruppearbejde.
  • Frokosten er portionsanrettet, og pause-forplejningen er også ændret til corona-venlig servering.
  • Lokalet rengøres grundigt, hvor borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af. I frokostpausen rengøres lokalet igen, og der luftes ud.
  • Alle personer bedes jævnligt vaske hænder og spritte af. Der er opsat standere med sprit mange steder, så det er nemt at spritte hænder af.
  • Er du blevet bedt om at arbejde hjemme af din arbejdsgiver, skal du sørge for at indhente tilladelse fra din arbejdsgiver til at deltage forinden.
  • Ved sygdomssymptomer skal du blive hjemme, så du ikke udsætter andre for smittefare.
  • Vi beder deltagerne om at holde afstand og passe på hinanden.

Vi følger corona-situationen tæt og ved, at situationen kan ændre sig med kort varsel. Hvis du er tilmeldt et arrangement, vil du få besked via mail, hvis det bliver aflyst eller ændret til et online arrangement.

Vi følger alle hygiejneregler og retningslinjer påbudt af myndighederne, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg både før, under og efter deltagelse.

Har du spørgsmål til din deltagelse eller den praktiske afholdelse af kurset, er du velkommen til at kontakte os!

Kun digital rådgivning

For at passe bedst muligt på hinanden har vi som udgangspunkt fortsat lukket for fysisk kontakt i forbindelse med rådgivning.

Vi står til rådighed for digital vejledning, så du er meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail.

Vi afholder fortsat virtuelle rådgivnings- og karrieresamtaler.

Kontakt DM

Kontakt DM, hvis du har spørgsmål til dit arbejdsliv i forbindelse med coronavirussen.

Kontakt DM