Til indhold

25. oktober starter valget i DM

DM
© Lasse Martinussen

Fra 25. oktober og frem til 18. november 2021 kan du stemme på de opstillede kandidater til hovedbestyrelsen og de politiske sektorer i DM. Er du stemmeberettiget, bliver du kontaktet direkte via mail.

Ved at deltage i valget får du indflydelse på DM's politiske arbejde og hvordan DM arbejder for at påvirke, sikre og videreudvikle arbejdslivet og arbejdsforholdene for dig som medlem.

Du kan i perioden 25. oktober til 18. november 2021 stemme på de opstillede kandidater til hovedbestyrelsen og de politiske sektorer. Da der til formandsvalget kun er opstillet én kandidat er denne valgt som formand ved fredsvalg. Information om valget og kandidaterne finder du i perioden op til valgafstemningerne her på siden.

Valgperioden for de nye bestyrelser er 1. januar 2022 – 31. december 2024.

Hvis du er medlem af DM, modtager du op til valget oplysninger om valget og en stemmeseddel via mail. Afstemning til valget foregår udelukkende elektronisk.

DM’s kongres vedtog i 2019 en række ændringer af den politiske organisation i DM. Ændringerne betyder blandt andet, at der pr. 1. januar 2022 vil være ni politiske sektorer og en pensionistsektion i DM.

Har du spørgsmål til valget kan du skrive til DM’s valgpostkasse på valg@dm.dk.

Denne sektor hører du til

Læs, hvilken sektor, du hører til.

Læs mere

Sådan er det at være politisk aktiv i DM

Læs, hvordan det er at være politisk aktiv i DM.

4 korte interviews med politisk aktive

Spørgsmål om valget?

Har du spørgsmål til valget, kan du skrive til valg@dm.dk