Til indhold

Vidensfestival 2021

Vidensfestival Audio Original

Som noget nyt lanceres Vidensfestival Audio - et nyt digitalt supplement til den årlige festival. Platformen er gratis for alle DM-medlemmer i 2021.

Vidensfestival Audio: Året rundt, på nettet – og gratis for medlemmer af DM

Vidensfestival lancerer i disse måneder et permanent digitalt supplement til den årlige festival: En helt ny online lydtjeneste med navnet Vidensfestival Audio. Et års abonnement koster 299,- men medlemmer af DM og DM Stud får gratis adgang i 2021. Du aktiverer din brugeradgang som medlem nedenfor. 

Vidensfestival 2021

Konceptet er simpelt: En lørdag i sensommeren kan du – fra 10-18 – opleve en række af Danmarks bedste foredragsholdere, der taler om det, der interesserer dem mest. I 2021 foregår Vidensfestival i Imperialbiografen for at skabe plads til flere mennesker - arrangementet er et tilløbsstykke, som, siden det startede i 2015, hvert år er blevet udsolgt.

Ordstyrer og programansvarlig er Clement Kjersgaard, Ræson. Alle oplægsholdere optræder gratis – overskuddet går til at drive Ræson.
Afholdes lørdag 28. august 2021 - du kan se programmet her.

Medlemsfordel

Som medlem af DM koster billetten kun 295 kr. (normalpris 495 kr.) – og du kan tage en ledsager med til samme nedsatte pris!
Er du studerende får du det endnu billigere, kun 150 kr. Som studerende kan du tage en ledsager med til 295 kr.

 

Billet til Vidensfestival 2021

Læs mere (kræver login)

Aktivér brugeradgang til Vidensfestival Audio

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind