Til indhold

Station studenter- og innovationshus

Station grafik1 (1200X800)

DM og MA tilbyder 1 års fri adgang til Station, hvis du tilmelder dig inden juni 2022, blandt de fire medlemstyper: Student, Student Alumni, Falcon og Falcon Alumni.

En kreativ legeplads for spirende idéer

Station har slået dørene op til verdens første studenterdrevne innovationshus og en unik platform for tværfagligt samarbejde og et vejledende community. Hos Station er det tværfaglige aspekt afgørende og derfor rummer deres netværk også studerende inden for bl.a. it, naturvidenskab, humaniora, ingeniørvidenskab og business, der kan udleve iværksætterdrømmen og prøve kræfter med problembaserede cases, produkt- og forretningsudvikling på tværs af studieretninger og speciale. Nøgleordene bag Station er bæredygtighed, fællesskab og tværdisciplinær faglighed. Husets kreative og visionære rammer har til formål at bringe studerende sammen på tværs af kompetencer og fagligheder, for at skabe og udvikle nye idéer, projekter og løsninger, der kan konverteres til konkrete erhvervsudfordringer hos virksomheder, NGO’er og kommuner.

Se, hvem Station er, hvad de laver og hvordan den gamle stationsbygning ser ud

Skal du være med?

Som studerende og nyuddannet medlem af DM & MA får du lige nu fri adgang til Station i 1 år, hvis du tilmelder dig inden juni 2022 (begrænset antal medlemskaber). Kom i gang allerede nu! 

Kommende events

Fremtidens fødevarer - 10. marts kl. 17-20

Kom og bliv klogere på fremtidens bæredygtige fødevarer og dets afgørende rolle for klimaet

Få specialeplads hos Station midt på Frederiksberg!

Vil du skrive dit speciale i et engagerende fællesskab blandt andre studerende i betagende rammer? Bliv inspireret og få forbindelse til andre ambitiøse medstuderende, til når du er færdiguddannet. Vi garanterer, at du får udvidet din horisont!

Det får du

  1. Fortrinsret til et personligt skrivebord på hverdage fra 06.30 - 16.30 i 6 måneder
  2. Personlig nøgle med adgang til Stationens fælles arbejdsområder hver dag 06.30 - 23.30
  3. Et engagerende fællesskab af specialekammerater og andre forandringsskabere
  4. Viden om og let adgang til faglige og sociale arrangementer!
  5. Indblik i andre studerendes specialefag og skøre ideer!
  6. 20% rabat i Stations café og 15% rabat på arrangementer

Proces

Du indsender en kort ansøgning for at sikre dig en plads i op til 6 måneder. Station gennemgår ansøgninger en gang hver 2. uge og svarer alle, hvis de har kapacitet til at gøre det. Forlængelser kan ske på baggrund af en evaluering med sekretariatet hos Station. Når perioden er slut, får du tilbud om at fortsætte dit Station-medlemskab som alumni. Ansøgere skal være aktive medlemmer af huset. 

Læs mere og ansøg

 

 

 

Sådan opnår du rabat som medlem af DM, JA & DSL

Læs mere (kræver login)
DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind