Til indhold

Station studenter- og innovationshus

Station grafik1 (1200X800)

DM og MA tilbyder et begrænset antal medlemskaber, med 1 års fri adgang til Station i hele 2021, blandt de fire medlemstyper: Student, Student Alumni, Falcon og Falcon Alumni.

En kreativ legeplads for spirende idéer

Station har slået dørene op til verdens første studenterdrevne innovationshus og en unik platform for tværfagligt samarbejde og et vejledende community, der nærer nysgerrighed, mangfoldighed og entreprenørskab. Nøgleordene bag Station er bæredygtighed, fællesskab og tværdisciplinær faglighed. Husets kreative og visionære rammer har til formål at bringe studerende sammen på tværs af kompetencer og fagligheder, for at skabe og udvikle nye idéer, projekter og løsninger, der kan konverteres til konkrete erhvervsudfordringer hos virksomheder, NGO’er og kommuner.

Hos Station er det tværfaglige aspekt afgørende og derfor rummer deres netværk også studerende inden for bl.a. it, naturvidenskab, humaniora, ingeniørvidenskab og business, der kan udleve iværksætterdrømmen og prøve kræfter med problembaserede cases, produkt- og forretningsudvikling på tværs af studieretninger og speciale. Her er indretningen varieret til en arbejdsproces, der kræver rum til både fordybelse og legerig udfoldelse, og byder bl.a. på:

  • Stuen: Husets offentligt rum med café og konference faciliteter, men en tilhørende 400kvm. stor baggård.
  • 1. Sal: Her finder du bl.a. The Nest og The Birdhouse, hvor de frivillige (Falcons) og studenterrådet færdes, med adgang til et workshoprum, makerspace og etagens Board Room, hvor du kan pitche dine idéer.
  • 2. Sal: Her kan diverse studenterorganisationer mødes på tværs med arbejds- og køkkenfaciliteter. I etagens Green Room er mødelokalet fyldt med planter, der skal illustrere det store fokus på bæredygtighed.
  • 3. Sal: På øverste etage er der åben for studenter-medlemmer til at studere, samt mødes og udveksle idéer på tværs. Her finder du bl.a. The Apartment, en lille indrettet lejlighed, som kan bookes flere dage i streg. The Cloud, hvor du kan indtage en tilbagelænet arbejdsstation og The Playground, hvor der er frirum til at give kroppen plads til at arbejde med i processen. Etagen har desuden et observatorie og The Studio, der fungerer som podcast/AV rum.

Læs mere om Station

Skal du være med?

Som studerende og dimittend medlem af DM & MA får du lige nu fri adgang til Station i hele 2021 (begrænset antal medlemskaber). Kom i gang allerede nu! Meld dig ind og mød  repræsentanterne for projekter og organisationer i Station, der mødes for at drive innovation og samarbejde på tværs. Her inviteres medlemmerne med, for at øge de kreative input, samt introducere de individuelle medlemmer for diverse projekter og organisationer knyttet til Station.

Læs også hele vores artikel om samarbejdet som Collaboration Partner, Stations opstart og husets kreative og visionære rammer 

Kommende events

Tilmeld dig Stations nyhedsbrev, når du opretter dig og hold dig opdateret om kommende workshops og events. Deltag bl.a. i Stations månedlige Innovation Gathering - et internt event, hvor du bliver introduceret til partnere og projekter i huset. Oplev Innovation Gathering for første gang i de fysiske rammer på Howitzvej 30 d. 17. juni. Vi ses! 

Fri adgang til Station i 2021

Læs mere og tilmeld (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind