Gå til sidens indhold

Nørrebro Teater

Som medlem af DM får du 15 procent rabat på tre forestillinger på Nørrebro Teater.

Vi elsker kultur. Den, der udvider vores horisont, underholder, provokerer og skaber refleksion. Nørrebro Teater har slået dørene op til endnu en sæson, så du kan fylde kalenderen med teater og morskab med mening og kant.

Det vigtigste for os er, at I er garanteret et trygt besøg på Nørrebro Teater. Klik her og læs mere om, hvordan Nørrebro Teater agerer i forhold til Covid-19.

Alle Gode Ting

Spilleperiode: 24. september 2020 - 24. oktober 2020

En komedie – trods alt!
Få en overraskende teateroplevelse der med gribende humor husker os på det vidunderlige ved livet. En humoristisk forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord. Oplev skuespiller Frank Thiel, når han bogstaveligt talt sammen med publikum gør hver aften til en enestående oplevelse.

Et Juleeventyr

Spilleperiode: 19. november 2020 – 20. december 2020

En fortryllede juleoplevelse for hel familien.
Vi gentager succesen med Charles Dickens’ elskede klassiker og Mette Horn i hovedrollen som Scrooge. En magisk og eventyrlig julefortælling om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Stalins Død

Spilleperiode: 11. februar 2021 - 27. marts 2021

En politisk satire om magt og hykleri. 
Josef Stalin dør, og den attraktive post som Sovjetunionens landsfader er ledig. Men hvem skal have magten? En kulsort og komisk satire, hvor Nørrebro Teater samler tråden op fra DIKTATOREN og viser underholdende teater om, hvad der sker, når sandheden bøjes, og fakta bliver en ligegyldighed.

Læs mere om Nørrebro Teater

Sådan opnår du rabat

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind