Til indhold

Students Only! - kulturnetværk for studerende

Diamanten Eksteriør 1200X800

Få adgang til Det Kongelige Biblioteks stjernespækkede kulturprogram Students Only!, med eksklusive arrangementer, foredrag og koncerter mm.

Kom med i Det Kongelige Biblioteks publikumsnetværk for studerende!

Mens verden har ligget i dvale, har vi arbejdet på at sikre et større og endnu bedre kulturtilbud til dig, som er studerende og nyuddannet i DM og MA. Som en del af netværket kan du deltage i arrangementer med flere prominente topnavne indenfor politik, litteratur, filosofi og kunst samt klassiske koncerter og udstillinger i Den Sorte Diamant. Bliv en del af netværket på mere end 10.000 studerende, der allerede er en del af Students Only!, mens du selv er studerende – og op til et år efter du er blevet færdig, indtil du er i arbejde.

Glæd dig til en genåbning med masser af kultur og musik på programmet! Tidligere arrangementer har inkluderet talks inden for international politik med fx Hillary Clinton, Kofi Annan og Emmanuel Macron, eller særtilbud til klassiske koncerter med bl.a. Julien Libeer og julekoncerter samt arrangementsserien ’Klassisk Dannelse’ i Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal.

Et særligt tilbud til dig, der er studerende og nyuddannet

Få rabatter og sidste øjebliks-tilbud på kultur i Den Sorte Diamant - og bliv inviteret til eksklusive særarrangementer. Som medlem får du desuden særlige fordele som:

  • Early Bird adgang til det fulde program
  • Unik adgang til DM/MA-S.O. arrangementer
  • Deltagelse i konkurrencer om fribilletter til større og profilerede live-talks eller koncerter
  • Udvalgte rabatter i butikken
  • Adgang for nyuddannede op til 1 år efter endt uddannelse, mens du stadig er ledig

Kunsten og kulturens verdensmål - en samtalerække

Hvordan bryder vi den kulturelle ulighed og får kunsten ud i alle afkroge af samfundet – og gør den tilgængelig for alle? I årets første arrangementsrække, stiller vi skarpt på kunstens rolle, hvad gør den ved mennesker og hvorfor den mangler sit eget verdensmål. Over to arrangementer vil vi, sammen med Det Kgl. Biblioteks Studens Only!-netværk og i samarbejde med Hansen & Ersbøll Agenda, tage del i et nyt live-format, der sætter kunstens rolle på dagsordenen.  

På de to events kan du bl.a. møde Michael Thouber (direktør for Kunsthal Charlottenborg), Pernille Rosendahl (sanger og sangskriver), Kasper Holten (teaterchef) og Zenia Stampe (politolog og medlem af Folketinget for Det Radikale Venstre), og vores egen forperson for DM Camilla Gregersen, der tilsammen vil forsøge at samle nogle konkrete delmål til det manglende og hypotetiske 18. verdensmål: kunstens. Moderator for begge events er Lotte Hansen, administrerende direktør for konsulentbureauet Hansen & Ersbøll Agenda.

Nåede du ikke at deltage?

Gense arrangementerne om Kunstens Verdensmål lige her.

Oplev arrangementet som livestream

Det Kgl. Biblioteks Studens Only!-netværk præsenterer i samarbejde med DM & MA og Hansen & Ersbøll Agenda et nyt live-format, der sætter kunstens rolle på dagsordenen. Arrangementet kan livestreames gratis via Det Kgl. Biblioteks hjemmeside. Livestreamen kan tilgås af alle.

Deltag i arrangementet live i Dronningesalen

Medlemmer af DM & MA har fortrinsret til de fysiske pladser i Dronningesalen. Login og tilmeld dig nedenfor.