Til indhold

Som medlem af DM får du løbende rabat på unikke koncert- og musikoplevelser i Koncerthuset.

Mærk magien i DR Koncerthuset

Oplevelsen er stor, allerede når man træder ind i Koncertsalen. DR Koncerthusets mest imponerende scene indbyder til fællesskab, musikalsk magi og unik intimitet mellem publikum og kunstnere.

Udover store musikalske events, har Koncertsalen lagt rum til verdens-transmitterende begivenheder, som fx H. M. Dronningens 40 års regeringsjubilæum.

Koncertsalen er opført som en arenascene med plads til 1.800 publikummer, der er placeret både foran, rundt om og bagved orkestret. DR Koncerthuset er dog ikke kun blevet berømt for den fantastiske arkitektur, men også for den enestående akustik – skabt af verdens måske bedste akustiker: Yasuhisa Toyota.

Særtilbud for DM-medlemmer 

Hold øje i vores nyhedsbrev og på siden her, hvor vi løbende deler stærke medlemstilbud til Koncerthuset.  

Girls in Airports 17. Juli 2021 kl. 21.30 – 25% rabat

DR Koncerthuset og Copenhagen Jazz Festival glæder sig til at kunne præsentere en af Danmarks absolut bedste og mest anmelderroste live-oplevelser, når albumaktuelle Girls in Airports indtager DR Koncerthusets smukke lydkulisse i Studie 2. Login og køb billet nedenfor.

Kira Skov Sings Billie Holiday 20. juli 2021 kl. 20 – 25%

Kira Skov har samlet et fantastisk hold af musikere fra jazzens og den klassiske musiks verden til en nyfortolkning af ikonet Billie Holiday i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival 2021. Der er sat venteliste på koncerten d. 21.7, men nu har du endnu en mulighed for at opleve Kira Skov skabe sit eget univers omkring én af jazzens største stemmer akkompagneret af Spacelab og Nordic String Quartet til ekstrakoncerten i Koncertsalen. Login og køb billet nedenfor.

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind