Til indhold

Som medlem af DM får du løbende rabat på unikke koncert- og musikoplevelser i Koncerthuset.

Mærk magien i DR Koncerthuset

Oplevelsen er stor, allerede når man træder ind i Koncertsalen. DR Koncerthusets mest imponerende scene indbyder til fællesskab, musikalsk magi og unik intimitet mellem publikum og kunstnere.

Udover store musikalske events, har Koncertsalen lagt rum til verdens-transmitterende begivenheder, som fx H. M. Dronningens 40 års regeringsjubilæum.

Koncertsalen er opført som en arenascene med plads til 1.800 publikummer, der er placeret både foran, rundt om og bagved orkestret. DR Koncerthuset er dog ikke kun blevet berømt for den fantastiske arkitektur, men også for den enestående akustik – skabt af verdens måske bedste akustiker: Yasuhisa Toyota.

Særtilbud for DM-medlemmer 

50% rabat på Science & Cocktails 8. maj 2022 kl. 20.00

Hvad er den 6. periode med masseudryddelse af arter? Mangfoldigheden af levende organismer er truet, og hvad så? Den verdenskendte professor i makroøkologi, Carsten Rahbek gør dig klogere, når Science & Cocktails inviterer til en aften om biodiversitetskrisen. I baren sælges der tøris-afkølede cocktails.

Login nedenfor og køb billet!

50% rabat på Science & Cocktails 30. maj 2022 kl. 20.00

Hvordan truer den moderne verden vores evne til at reproducere, og hvad vi kan gøre ved det? Science & Cocktails inviterer indenfor til en spændende aften med miljø- og reproduktiv epidemiolog Shanna Swan, som vil dykke ned i den igangværende fertilitetskrise. I baren sælges der lækre, dampende cocktails.

Hold altid øje i vores nyhedsbrev og på siden her, hvor vi løbende deler stærke medlemstilbud til Koncerthuset for medlemmer af DM.  

 

DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind