Til indhold

Som medlem af DM sparer du 50 kr. pr. voksenbillet til aktuelle forestillinger

Kom i Aalborg Teater med DM-rabat 

Oplev magien i verdensklasse uanset om du er til store dramaer, familieforestillinger eller Musikteater. Medlemmer af DM sparer 50 kr. pr voksenbillet til udvalgte forestillinger.

Sugar

Nogle gange må man ty til kreative løsninger, hvis man skal slippe ud af en tilspidset situation. Eksempelvis kan det ske, at man ufrivilligt bevidner et gangsteroprør. Så må man iklæde sig dametøj, skifte navn og blive medlem af et kvindeband. Musicalen er baseret på filmen Some Like It Hot fra 1959, som havde Marilyn Monroe i rollen som Sugar Kane, mens Jack Lemon og Tony Curtis spillede Jerry og Joe. 

Spilleperiode
4. maj – 4. juni 2022

Om rabatten 

Rabatten på 50 kr. gælder alle pladser i salen og alle spilledage på udvalgte forestillinger i hele perioden. Rabatten gælder ikke studiepriser og børnebilletter. 

AAT Stream - Aalborg Teaters nye digitale scene

Som noget ganske nyt, vil du fremover kunne streame ny digital scenekunst og udvalgte forestillinger hos Aalborg Teater.

Med den nye, digitale scene ønsker teatret at supplere og udvide de eksisterende kunstneriske tilbud, som vi kender fra live teaterforestillingen.

Læs mere om initiativet 

Læs mere om sæsonkort 

Læs mere om Aalborg Teaters favorable studiepriser 

 

 

Sådan opnår du rabat som medlem af DM, JA & DSL

Læs mere (kræver login)
DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind