Til indhold

Som medlem af DM sparer du 50 kr. pr. voksenbillet til aktuelle forestillinger

Kom i Aalborg Teater med DM-rabat 

Oplev magien i verdensklasse uanset om du er til store dramaer, familieforestillinger eller Musikteater. Medlemmer af DM sparer 50 kr. pr voksenbillet til udvalgte forestillinger.

Snefald

Når man er ni år gammel, har mistet sine forældre og bor hos sin gnavne nabo, kan det være svært at tro på julemanden og omfavne julens magi. Den niårige, forældreløse Selma bor hos sin nabo, Ruth, som ikke har meget til overs for julen. Selma selv tror heller ikke på julemanden. Men en dag vælger hun at trodse sin skepsis og sender alligevel et brev til ham. Forestillingen er baseret på den populære norske tv-julekalender, som også har været sendt på DR i 2017. 

Spilleperiode
13. november – 23. december 2021

Varighed: 2 timer og 15 minutter (inkl. pause). Anbefales fra 7 år.

Sugar

Nogle gange må man ty til kreative løsninger, hvis man skal slippe ud af en tilspidset situation. Eksempelvis kan det ske, at man ufrivilligt bevidner et gangsteroprør. Så må man iklæde sig dametøj, skifte navn og blive medlem af et kvindeband. Musicalen er baseret på filmen Some Like It Hot fra 1959, som havde Marilyn Monroe i rollen som Sugar Kane, mens Jack Lemon og Tony Curtis spillede Jerry og Joe. 

Spilleperiode
4. maj – 4. juni 2022

Om rabatten 

Rabatten på 50 kr. gælder alle pladser i salen og alle spilledage på udvalgte forestillinger i hele perioden. Rabatten gælder ikke studiepriser og børnebilletter. 

AAT Stream - Aalborg Teaters nye digitale scene

Som noget ganske nyt, vil du fremover kunne streame ny digital scenekunst og udvalgte forestillinger hos Aalborg Teater.

Med den nye, digitale scene ønsker teatret at supplere og udvide de eksisterende kunstneriske tilbud, som vi kender fra live teaterforestillingen.

Læs mere om initiativet 

Læs mere om sæsonkort 

Læs mere om Aalborg Teaters favorable studiepriser 

 

 

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind