Til indhold

Som medlem af DM sparer du 50 kr. pr. voksenbillet til forestillingen Tine

Dødsdømt kærlighed

Tine er Herman Bangs mesterlige klassiker om et stykke Danmarkshistorie, som er en del af os alle. Men først og fremmest er det en gribende og tragisk kærlighedshistorie i krigens skygge. I året 1863 er degnens datter Tine pige i huset hos skovridderen på Als. Hun er veninde med fruen i huset – og hemmeligt forelsket i skovridderen selv. Men den skygge i livet er for intet at regne mod det, der kommer, da krigens alvor og grusomheder rammer det stille samfund på Als. Skovridderfruen og sønnen er bragt i sikkerhed og skovridderen må til fronten.
Under de dramatiske begivenheder udvikler der sig et kærlighedsforhold mellem Tine og skovridderen. Desperat og dødsdømt kærlighed finder sin fuldbyrdelse til lyden af buldrende kanoner og altfortærende flammer. Et kærlighedsforhold der får fatale følger.

Prisvindende instruktør Runar Hodne iscenesætter forestillingen, og med sig har han den danske sanger og sangskriver Lydmor, der komponerer stemningsfuld og smuk elektronisk musik til forestillingen.

Om rabatten 

Rabatten på 50 kr. gælder alle pladser i salen og alle spilledage på Tine i hele perioden. Rabatten gælder ikke studiepriser og børnebilletter. 

Spilleperiode

23. januar 2021 (premiere) - 27. februar 2021.

Læs mere om forestillingen Tine 

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19

Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

  • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
  • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Læs mere om sæsonkort 

Læs mere om Aalborg Teaters favorable studiepriser 

 

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Blive medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind