Gå til sidens indhold

Det Kongelige Teater

Lige nu har du som medlem af Dansk Magisterforening mulighed for at få billetter til tre af Det Kongelige Teaters forestillinger med 10 procent rabat. Forestillingerne er Kong Arthur, Barberen i Sevilla og Adressaten ubekendt.

Kong Arthur

To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard. I sommeren 2019 vil legenden om Kong Arthur indtage Moesgaard med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde.

Kong Arthurs England er i forfald. Ridderne af Det Runde Bord er udenlands på jagt efter gralen, og magikeren Merlin har ikke vist sig i mange år. Nu rygtes det, at dragen Belvarg er blevet set i nærheden af Camelot, og Morgana Le Fey, som Kong Arthur har bortvist, dukker op for at indvie sin søn Mordred i den sorte magi. 

Kong Arthur har kun sværdet Excalibur, som han engang hev op af stenen, da han var en værdig konge. Men det er alt sammen mange år siden.

Kong Arthur skal genrejse England. Han skal besejre dragen Belvarg, der har spredt sin sorte magi ud over landet, og han skal genvinde Guineveres kærlighed. Det hele hviler på Kong Arthur nu. Og alle siger, at han er ved at blive gal.

Spilleperiode: 6. juni til 29. juni.

Køb billetter til Kong Arthur (kræver login)

Barberen i Sevilla

Det Kongelige Teater præsenterer en opsætning af BARBEREN i SEVILLA, der i Martin Lyngbos tempofyldte iscenesættelse leger med æstetikken fra klassiske stumfilm og skaber en herlig musikalsk og visuel oplevelse.

Forestillingen var forrige sæsons store hit, der trak fulde huse og høstede fremragende anmeldelser.

Spilleperiode: 21. september til 10. oktober.

Køb billetter til Barberen i Sevilla (kræver login)

Adressaten ubekendt

Oplev Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen i danmarkspremieren på Kathrine Kressmann Taylors foruroligende klassiker, der udkom i 1938, men stadig taler til os i dag.

ADRESSATEN UBEKENDT er en smuk og tragisk fortælling om venskab, om nazismens fremmarch i Tyskland og om to gamle venner, der mister fodfæstet i den nye verdensorden.

Spilleperiode: 24. august til 31. august.

Køb billetter til Adressaten ubekendt (kræver login)


Praktisk

Du kan frit vælge mellem alle spilledage i de tre spilleperioder i sidste halvdel af teatersæsonen 2018/19 – bortset fra forpremiere, generalprøve og premiere.

Billetterne pålægges serviceomkostninger svarende til 15 kroner pr. billet.

Personer under 25 år kan købe billetter med 40 procent ungdomsrabat.

Billetter der ønskes tilsendt i fysisk form tilføjes 40 kr. i forsendelsesgebyr.