Gå til sidens indhold

Det kgl. Teater

Lige nu har du som medlem af Dansk Magisterforening mulighed for at få billetter til tre af Det kgl. Teaters forestillinger med 10 procent rabat. Forestillingerne er Kong Arthur, Amadeus og Flagermusen.

Amadeus

Oplev den vilde, tragiske, medrivende og ikke mindst musikalske historie om Mozarts storhed og fald på Gamle Scene!

Det bliver ikke større, når Det Kongelige Teater præsenterer Amadeus. Kostumerne, spillerne, kulisserne og ikke mindst musikken er fra øverste hylde, så der er lagt op til et brag af en oplevelse for hele familien i de helt rigtige omgivelser.

Hvis du husker Milos Formans filmversion fra 1984, så ved du, hvad der er i vente. Fantastisk musik og en historie, der griber om hjertet og underholder på én gang.

Komponisten Salieri (Søren Sætter-Lassen) har brugt hele sit liv på at opnå berømmelse og rigdom for sin musik. Da Mozart (Simon Bennebjerg) dukker op med sit uovervindelige musikalske talent, og frarøver Salieri hans hårdt tilkæmpede position, spirer misundelsen i Salieri, og en ondskabsfuld plan udklækkes.

Køb billetter til Amadeus (kræver login)

Kong Arthur

To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard. I sommeren 2019 vil legenden om Kong Arthur indtage Moesgaard med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde.

Kong Arthurs England er i forfald. Ridderne af Det Runde Bord er udenlands på jagt efter gralen, og magikeren Merlin har ikke vist sig i mange år. Nu rygtes det, at dragen Belvarg er blevet set i nærheden af Camelot, og Morgana Le Fey, som Kong Arthur har bortvist, dukker op for at indvie sin søn Mordred i den sorte magi. 

Kong Arthur har kun sværdet Excalibur, som han engang hev op af stenen, da han var en værdig konge. Men det er alt sammen mange år siden.

Kong Arthur skal genrejse England. Han skal besejre dragen Belvarg, der har spredt sin sorte magi ud over landet, og han skal genvinde Guineveres kærlighed. Det hele hviler på Kong Arthur nu. Og alle siger, at han er ved at blive gal.

Køb billetter til Kong Arthur (kræver login)

Flagermusen

Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes.

I Johan Strauss operette Flagermusen møder vi hele systemet oppefra og ned. De lyver og flirter hver og en: De adelige, de nyrige spekulanter fra borgerskabet, deres koner, konernes elskere, deres ambitiøse tjenestepiger og statens ubestikkelige embedsmænd.

"Vi er nede i nogle meget enkle følelser: længsel efter erotik, og længsel efter at kunne mærke livet!" fortæller iscenesætteren Peter Langdal.

Det bliver en festlig aften med det helt store udtræk. Storslået musik, sang og underholdning. Alt sammen leveret af Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor og operaens solistensemble.

Flagermusen synges på dansk med danske overtekster af sangen.

Køb billetter til Flagermusen (kræver login)

Praktisk

Du kan frit vælge mellem alle spilledage i de tre spilleperioder i sidste halvdel af teatersæsonen 2018/19 – bortset fra forpremiere, generalprøve og premiere.

Billetterne pålægges serviceomkostninger svarende til 15 kroner pr. billet.

Personer under 25 år kan købe billetter med 40 procent ungdomsrabat.

Billetter der ønskes tilsendt i fysisk form tilføjes 40 kr. i forsendelsesgebyr.