Til indhold

Forsikring hos Lærerstandens Brandforsikring med DM

© Lærerstandens Brandforsikring

Som medlem af DM kan du forsikre dig selv og din familie, jeres bolig, bil, cykler og meget mere hos Lærerstandens Brandforsikring.

Lærerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene alene arbejder for medlemmerne med det mål at sikre de bedste priser og de bedste dækninger til medlemmerne.

’Bedst i test’ flere gange

Lærerstandens Brandforsikrings forsikringer er flere gange blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge. Senest i 2022 hvor Lærerstandens Brandforsikring blev kåret som samlet vinder og Bedst i Test i en analyse af hvilke forsikringsselskaber, der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (Indbo-, Bil-, Ulykke- og Husforsikring). 

Læs mere om forsikringerne og beregn din pris her:

Lærerstandens Brandforsikring er et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig

Hos Lærerstandens Brandforsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Få et tilbud

Ring og få et tilbud på 33 95 76 80 eller læs mere på Lærerstandens Brandforsikrings hjemmeside.

Læs mere

Forsikringer til selvstændige

Er du selvstændig, kan Lærerstandens Brandforsikring også hjælpe dig med forsikringer, der dækker din virksomheds ansatte, inventar og ansvar.

Læs mere om erhvervsforsikringer

Er du endnu ikke medlem af DM?

Meld dig ind i DM og få adgang til de fordelagtige forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.

Meld dig ind
; ;