Gå til sidens indhold

Arbejdermuseet

Som DM-medlem får du gratis adgang til Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv.

Arbejdermuseet

Frem til 9. august inviterer vi til sommerferie på Arbejdermuseet. Her kan du og familien hygge sig sammen, opleve udstillinger og prøve de nye sommeraktiviteter for store og små. 

Rabatten omfatter både de faste udstillinger, særudstillingerne og vejledning i bibliotek og arkiv.

Du kan blandt andet bo, arbejde og lege i en by anno 1932, se en original arbejderlejlighed fra 1915 og smage på historien i Københavns eneste fredede kælderbeværtning "1892", hvor øllen bliver brygget efter gamle traditioner, og maden smager som i de gode gamle dage.

Oplev både faste udstillinger og særudstillinger, som du får fri adgang til. Det gælder fx Håndens Arbejde, som hylder faglighed og det gode håndværk, Kampen om tiden, der fortæller historien om kampen for 8-timers arbejdsdagen og vores nyeste Anton Hansen – stemninger fra besættelsen, som viser helt unikke billeder af hverdagslivet i Danmark under anden verdenskrig.

Sådan opnår du rabat

For at komme gratis ind skal du vise dit DM-medlemskort. Du kan tage din ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn under 18 år med gratis.

Vil du sikre dig billet på forhånd? 

For at sikre en god og sikker oplevelse for alle gæster, er der sat loft på, hvor mange mennesker man kan være på museet ad gangen. Gå ind og book din billet nu - også med gratis adgang. Så er du sikret en plads på den ønskede dag og tidspunkt. Book billet.

Adresse

Arbejdermuseet, Rømersgade 22 i København.

Åbent alle ugens dage klokken 10-16.

Læs mere om Arbejdermuseet

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind