Gå til sidens indhold

Om DM Forsikring

DM Forsikring har indgået en samarbejdsaftale, som gør det muligt for DM som forsikringsagent at formidle forsikringer til GF Forsikring a/s.

Som medlem af DM får du særlig medlemsrabat på stærkt konkurrencedygtige forsikringer hos DM Forsikring.

Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du ringe til DM Forsikring, der bor sammen med Dansk Magisterforening.  Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning.

Du kan kontakte os på alle hverdage: mandag - torsdag 9-16 og fredag 9-15 på telefon 72 24 41 45.
Eller på e-mail, når det passer dig:
dmforsikring@dm.dk

DM Forsikring
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Tel: 72 24 41 45
E-mail: dmforsikring@dm.dk
Web: dm.dk/forsikring

Vi samarbejder med GF Forsikring a/s, som er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Du kan læse mere om Garantifonden på www.skadesgarantifonden.dk

 

Ring mig op

DM Forsikring tilbyder billige forsikringer til særlig fordelagtig medlemspris. Bliv ringet op med et godt tilbud på hele familiens forsikringer.

Ring mig op

Ansvarsfraskrivelse

Retningslinjer for brug af hjemmesiden

Din benyttelse af vores hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår. Læs vilkårene omhyggeligt, før du benytter dig af hjemmesiden.

Ansvarsbegrænsning

DM Forsikring bestræber sig på altid at holde informationerne på denne hjemmeside korrekte og ajourførte. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for tab som følge af fejlagtige eller manglende oplysninger på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed til hjemmesiden. Dette omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Endvidere har indholdet på hjemmesiden udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Beregner DM Forsikring tager forbehold for fejl og mangler i beregningerne. Disse bygger på simplificerede forudsætninger, og resultatet er derfor alene vejledende.

E-mail via internettet

Brugerne af hjemmesiden gøres opmærksom på, at fortroligheden af ikke-krypterede e-mail-beskeder ikke kan garanteres. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til GF Forsikring eller en forsikringsklub via ikke-krypterede e-mails.