Gå til sidens indhold

Om forsikringen

GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.

Som medlem af DM får du særlig medlemsrabat på stærkt konkurrencedygtige forsikringer gennem GF Forsikring. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en aftale med.

Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du kontakte GF Forsikring. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning.

Du kan kontakte GF Forsikring på alle hverdage: mandag - torsdag 9-16 og fredag 9-15 på telefon 72 24 40 80. Eller på e-mail, når det passer dig: kundeservice@gfforsikring.dk

GF Forsikring a/s
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

DM samarbejder med GF Forsikring a/s om indgåelse og administration af forsikringer. GF Forsikring a/s er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Du kan læse mere om Garantifonden på skadesgarantifonden.dk

Ansvarsfraskrivelse

Retningslinjer for brug af hjemmesiden

Din benyttelse af vores hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår. Læs vilkårene omhyggeligt, før du benytter dig af hjemmesiden.

Ansvarsbegrænsning

DM Forsikring bestræber sig på altid at holde informationerne på denne hjemmeside korrekte og ajourførte. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for tab som følge af fejlagtige eller manglende oplysninger på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed til hjemmesiden. Dette omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Endvidere har indholdet på hjemmesiden udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.
DM Forsikring tager forbehold for fejl og mangler i beregningerne. Disse bygger på simplificerede forudsætninger, og resultatet er derfor alene vejledende.

E-mail via internettet

Brugerne af hjemmesiden gøres opmærksom på, at fortroligheden af ikke-krypterede e-mail-beskeder ikke kan garanteres. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til GF Forsikring eller en forsikringsklub via ikke-krypterede e-mails.