Gå til sidens indhold

Rejseforsikring

Du har brug for en rejseforsikring, når du rejser uden for Danmarks grænser. Og det er både billigere og nemmere at vælge en rejseforsikring, der gælder hele året, fremfor at købe en rejseforsikring, hver gang du skal ud at rejse.

Foto: Tim Easly

Rejseforsikringen hos GF Forsikring dækker hele familien hele året. Uanset hvor tit I rejser, og uanset om I holder ferie sammen eller hver for sig. Dvs. at den dækker, når mor flyver på venindetur til Paris, når far kører til Holland for at se fodbold, og når børnene tager på studietur og lejrskole i udlandet.

Se produktblad (pdf)

Dækning

Her kan du se et udpluk af, hvad du får dækket med en rejseforsikring:

 • Hjemtransport: Hvis du bliver syg eller kommer til skade og har brug for at blive transporteret hjem til Danmark.
 • Lægehjælp og hospitalsindlæggelse: Hvis du bliver syg eller kommer til skade.
 • Erstatningsrejse: Hvis du på rejsen bliver syg og bliver indlagt på et hospital i mere end halvdelen af din ferie.
 • Forsinket bagage
 • Ødelagte rejsedøgn: Fx hvis en slem influenza betyder, at du må tilbringe ferien på hotelværelset.
 • Ferierejser i Danmark: På minimum 3 overnatninger er også dækket af rejseforsikringen.

Vælg, hvilket område din rejseforsikring skal gælde i

Du kan vælge imellem to dækningsområder. Husk at få ændret til verdensdækning, hvis du pludselig skal rejse uden for Europa og Tyrkiet:

Rejseforsikring Europa inkl. Tyrkiet: Dækker de første 60 sammenhængende dage på rejser uden for Danmark, i samme geografiske område som den offentlige rejsesygesikring dækkede.

Rejseforsikring verden: Dækker de første 60 sammenhængende dage på udenlandsrejser i hele verden inkl. Europa og Tyrkiet. 

Se oversigt over lande

Udvid din årsrejseforsikring med tilvalgsdækninger

Det kan være en god ide at udvide din rejseforsikring med ekstra tilvalgsdækninger:

Afbestillingsforsikring

Dækker dit tab, hvis du må afbestille en rejse, fordi du bliver akut syg og ikke kan komme af sted, eller hvis der sker en ulykke eller dødsfald i din nærmeste familie. For at få dækket dine udgifter til fx fly og hotel skal du have købt din afbestillingsforsikring senest 8 dage efter, at du har bestilt din rejse. Eller senest samtidig med at du har betalt depositum for rejsen.

Afbestillingsforsikring - ekstraordinær dækning ved lockout/strejke

Har du bestilt ferie i den periode, hvor der er varslet lockout/strejke? GF Forsikring tilbyder dig afbestillingsdækning i tilfælde af, at din ferie bliver aflyst på grund af en lockout/strejke på din arbejdsplads.

Betingelser for dækning:

 • Den varslede lockout/strejke træder i kraft, og du må afbestille rejsen umiddelbart før afrejse, fordi din ferie bliver inddraget.
 • Du har inden 1. marts 2018 købt både GF Forsikrings rejseforsikring ferie og fritid med afbestillingsdækning samt selve rejsen.
 • Restbeløb betalt før lockout eller strejke er dækket, hvis du har betalt dit depositum før 1. marts 2018.

Vælger du at ombooke din rejse nu til et senere tidspunkt på året, dækker afbestillingsforsikringen ikke eventuelle meromkostninger.

Sådan anmelder du:

 • Du skal ikke gøre noget nu. Du skal først kontakte SOS, når
  • lockouten/strejken er trådt i kraft, og
  • der er mindre end 24 timer til, at du skulle være rejst.

Ski og sport

Så får du dækket ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du fx brækker dit ben på skiferien, vælter af cyklen på mountainbike-ferien eller bliver smidt af hesten på rideferien. Ski og sport dækker også fx lejet golfudstyr, skiudstyr og liftkort.

Ferie i Danmark er også dækket

Rejseforsikringen dækker ikke bare i udlandet. Du får også dækket ferie i Danmark på minimum 3 overnatninger. Det kan fx være ferie, hvor du har lejet sommerhus eller ferielejlighed.

Dansktalende alarmcentral

Hvis du pludselig står i en akut situation, hvor du er blevet syg eller er kommet til skade i udlandet, så er hjælpen kun et opkald væk. Rejseforsikringen sikrer dig tryghed, så du døgnet rundt kan ringe til vores alarmcentral. Du får en dansktalende person i røret, der kan hjælpe dig videre og svare på dine spørgsmål.

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.