Gå til sidens indhold

Kæledyrsforsikring til hund

Pas godt på din hund. Hos GF Forsikring kan du få den lovpligtige ansvarsforsikring til din hund og supplere med tre gode tilvalg: Udvidet ansvar, livsforsikring og sygeforsikring.

Foto: Mitchell Orr

Sygeforsikring dækker dyrlægeregninger i hele hundens levetid og den dækker også genoptræning. Fx hvis din hund bliver kørt ned af en bil eller skal opereres for fx diskusprolaps. 

Se produktblad (pdf)

Udvidet ansvarsforsikring

Du har ofte brug for udvidet ansvarsdækning, hvis du deltager i klub- eller foreningsarrangementer med din hund. Udvidet ansvar dækker, hvis din hund skader ting eller andre personer. Fx når du er på udstilling med din hund eller til træning, agility eller lignende, og din hund bider dommeren.

Sygeforsikring – dækker dyrlægeregninger i hele hundens levetid

Din hund fortjener samme gode behandling som dig selv. Med en sygeforsikring undgår du, at en uforudset dyrlægeregning slår bunden ud af månedens budget. Du slipper samtidig for at havne i det frygtelige dilemma at skulle vælge hundens liv fra, fordi økonomien ikke tillader en dyr men livsnødvendig operation. Genoptræning er også en del af sygeforsikringen. 

Du har mulighed for at få dækket nogle af udgifterne til genoptræning – uanset om det foregår hos dyrlæge, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også få dækket svømmetræning og massageforløb, hvis det er en del af genoptræningen.

Du får dækket dyrlægeregninger i hele hundens levetid. Fx:

  • Akut undersøgelse og behandling af dyrlæge.
  • Nødvendig behandling uden for klinikkens normale åbningstid, hvor der ofte er et gebyr oveni den sædvanlige konsultationspris.
  • Medicin under konsultation eller indlæggelse
  • Ophold på dyrehospital og klinik.
  • Tandskader efter en ulykke.
  • Udgifter til operation.
  • Operation af korsbånd.
  • Fødselskomplikationer, fx kejsersnit.
  • Aflivning og standardkremering.

Livsforsikring til din hund

Hunde dør desværre også engang imellem alt alt for tidligt, enten i en ulykke eller fordi den er syg. Køber du en livsforsikring i tilknytning til kæledyrsforsikringen, så får du erstatning og dermed penge til at købe en ny lille hvalp for af samme race. Der er ingen selvrisiko på livsforsikringen.

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.