Gå til sidens indhold

Indboforsikring

Alle kan komme ud for brand, tyveri, indbrud, vandskade og hærværk, og så er det svært at undvære en indboforsikring, der kan erstatte de ting, du mister eller får skadet. Bliver din identitet stjålet og misbrugt, så hjælper den indbyggede id-sikring dig.

Foto: Patrick Perkins

Indboforsikringen er også inklusive retshjælpsforsikring og den meget vigtige ansvarsforsikring, der dækker hvis du skal erstatte en skade på andre eller andres ting. Du kan tilpasse indboforsikring til dit behov med en række tilvalgsdækninger.

Se produktblad (pdf)  

Cykelforsikring – også dyre til cykler

For at få dine cykler og elcykler dækket, så skal du vælge cykelforsikring i tilknytning til din indboforsikring. Cykelforsikringen dækker alle cykler i husstanden. Har du en dyr cykel eller dyrt cykeludstyr? Så kan du supplere din cykelforsikring med udvidet cykeldækning. Du får:

  • Mulighed for at få større erstatning. Du kan forhøje med enten 15.000 kr. eller 30.000 kr. pr. cykel.
  • Dækning af pludselig skade, dvs. blandt andet færdselsuheld eller hvis cyklen bliver udsat for hærværk.
  • Løse cykeldele dækkes med helt op til 20.000 kr.

Rejseforsikring – dækker hele året, hele familien

Du har brug for en rejseforsikring, når du rejser uden for Danmarks grænser. Og det er både billigere og nemmere at vælge en rejseforsikring, der gælder hele året, fremfor at købe en rejseforsikring til hver enkelt rejse. Se rejseforsikring

Elektronikforsikring – dækker udstyr der er op til 4 år gammelt

Elektronikforsikringen dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr. For eksempel hvis din 3 år gamle fladskærm går i stykker.

Udeboende børn under 26 år – så er dine børn dækket

Du kan sikre, at dit udeboende barn er godt forsikret. Ved at supplere din egen indboforsikring med tilvalget udeboende børn, så er dit barn medforsikret på din indboforsikring. Det er nemt, og regningen bliver sendt direkte til dig. Tilvalget udeboende børn er et godt og billigt alternativ til en indboforsikring, så længe din søn eller datter er under 26 år, ugift og bor alene.

Udvidet vandskade

Indboforsikring dækker skader efter skybrud, men ikke alle kraftige regnskyl bliver kategoriseret som voldsomme skybrud, og så dækker indboforsikringen normalt ikke. Når du vælger udvidet vandskade til din indboforsikring, så får du også dækket skader efter:

  • Almindeligt og kraftigt regnvejr eller tøvejr, som ikke bliver betegnet som voldsomt
  • Fygesne der trænger ind i huset
  • Smeltevand - uden at det behøver at være efter en pludselig skade på selve huset
  • Opstigende kloakvand og opstigende grundvand, på grund af svigt i en grundvandspumpe.
  • Vand, olie eller kølervæske, damp eller lignende, som siver ud fra husets faste installationer.

Pludselig skade

Tilvalgsdækningen pludselig skade dækker dumme uheld, fx hvis du snubler over et løst gulvtæppe og bakken med dit fine megamussel-stel ryger ud af hænderne på dig og bliver smadret. Eller hvis du kommer til at vælte din dyre PH-lampe, mens du støvsuger, og lampen går i stykker.

Briller og høreapparater

Hvis du vælger at supplere din indboforsikring med tilvalget briller og høreapparater, så får du dækket pludselig og uventet skade på dine briller og dit høreapparat. For eksempel hvis du ved et uheld får skubbet brillerne ned fra bordet, mens du gør rent, og brillerne går i stykker.

Glas og sanitet

Bor du til leje? Og har du selv pligt til at vedligeholde og/eller erstatte, hvis en rude bliver baldret eller toilettet går i stykker? Eller ved du, at din udlejers husforsikring ikke dækker sådanne skade? Så kan du med fordel købe tilvalgsdækningen glas og sanitet sammen med din indboforsikring.

Tilvalgsdækningen glas og sanitet dækker, hvis du fx kommer til at ødelægge spejl, vask og toilet, eller hvis en rude bliver smadret. Der er ingen selvrisiko.

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.