Gå til sidens indhold

Bilforsikring, kasko- og ansvarsforsikring

Hos GF Forsikring tilpasser vi din bilforsikring efter dit behov.

Foto: Evan Kirby

Produktblad

Færdselsloven kræver en lovpligtig ansvarsforsikring

Forsikringen dækker dit ansvar, hvis du gør skade på andre personer eller deres ting, mens du kører i din bil. Det kan fx være, hvis du bliver involveret i en trafikulykke, hvor nogen kommer til skade.

Du kan udvide ansvarsforsikring med følgende tilvalgsdækninger:

 • Autoulykke: Dækker dig og dine medpassagerer (op til 8 i alt) med en erstatningssum i tilfælde af varige men eller dødsfald som følge af en trafikulykke.
 • Førerplads: Dækker dig som fører af bilen ved solouheld under kørsel og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads indeholder bl.a. dækning for varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste.

Kasko og delkasko

GF Forsikrings bilforsikring giver dig mulighed for at forsikre din bil bedst muligt i forhold til bilens værdi. Hvis din bil er af ældre dato, kan du med fordel tegne en delkaskoforsikring.

Kaskoforsikringen dækker:

 • Reparation efter uheld
 • Hvis bilen bliver stjålet
 • Hærværk
 • Reperation ved brand
 • Retshjælpforsikring
 • Glasskade

Du er desuden dækket af SOS-redningsforsikring ved kørsel i udlandet.

Delkasko - et billigere alternativ

Hvis din bil har stor praktisk betydning for dig, men er af ældre dato, så overvej en delkaskoforsikring. Den dækker skader, der kan opstå, når du ikke kører i bilen og ikke selv er skyld i skaden.

Delkaskoforsikringen dækker:

 • Ved tyveri
 • Ved tyveriforsøg
 • Ved glasskader
 • Ved brand

Fordele ved bilforsikring hos GF Forsikring

 • Billigere forsikring for hvert år du kører skadefrit, indtil du når sluttrinnet
 • Rykker ikke præmietrin i tilfælde af belastende skade
 • Gratis reparation af stenslag, når du har kaskoforsikring
 • Leje/lånebil på værksteder, GF Forsikring samarbejder med, når din bil repareres

Tilvalgsdækninger

Du kan opgradere din bilforsikring med en lang række tilvalgsdækninger

Friskade

Med tilvalgsdækningen friskade undgår du i mange tilfælde en selvrisiko, som hvis skaden aldrig var sket.

Friskade sikrer, at der ikke skal betales selvrisiko ved bl.a. brandskader på din bil, eller hvis bilen bliver stjålet.

Udvidet glas

Skulle du være uheldig og få en glasskade fx som følge af, at bilen bliver ramt af en nedstyrtende genstand, bliver du ikke opkrævet nogen selvrisiko, hvis glasset kan repareres. Er det nødvendigt at udskifte glasset, opkræves du en fast lav selvrisiko.

Førerplads

Når du har valgt førerplads, så er du som fører af bilen sikret ved solouheld under kørsel og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads dækker bl.a. varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste.

Autoulykke

Kører du meget, eller kører du ofte med passagerer i bilen, fx børn og familie? Så kan du med GF Forsikrings autoulykke sikre dig selv og op til otte medpassagerer ekstra godt, hvis I bliver involveret i et færdselsuheld.

Værdiforringelse

Din bil kan blive mindre værd ved en større skade. Vælger du tilvalgsdækningen værdiforringelse, så bliver du kompenseret for et eventuelt værditab i bilens salgsværdi.

Bilafsavn

Det kan være svært at få den daglige logistik til at gå op uden en bil. Hvis din bil bliver stjålet eller totalskadet, er du med tilvalgsdækningen bilafsavn sikret et fast beløb i op til 28 dage til leje af en bil, indtil du får købt en ny bil eller den gamle dukker op igen.

Leasingpakke

Hvis du leaser bil, kan GF Forsikrings leasingpakke sikre dig mod økonomiske overraskelser – som fx:

 • Loft over de eventuelle udgifter, som kan komme, når leasingperioden slutter
 • GF Forsikring dækker en ekstraordinær leasingydelse i 12 mdr, hvis din leasede bil bliver totalskadet eller ikke bliver fundet efter tyveri.

Få leasingpakken, når du samtidig har friskade.

Superelitebarn - bilforsikring til unge

Lad dine børn eller børnebørn optjene anciennitet i din bil. Som superelitebilist i GF Forsikring får du eksklusivt adgang til at tegne tilvalgsdækningen superelitebarn.

Dine fordele med superelitebarn:

 • Mulighed for at optjene op til fem års anciennitet for børn og børnebørn under 26 år
 • Ancienniteten kan give adgang til en billigere bilforsikring i GF Forsikring
 • Du slipper for den ekstra selvrisiko, der gælder ved udlån til personer under 26 år

Sikker bag rettet

Vi tvivler ikke på dine evner bag rattet. Men er uheldet ude, byder GF Forsikring ind med hjælp.

GF Forsikring samarbejder med Dansk Kørelærer Union, så vi kan skabe tryghed efter et alvorligt biluheld. GF Forsikring tilbyder dig derfor to gratis køretimer sammen med en kørelærer, som hjælper dig godt i gang bag rattet igen.

Tilbuddet gælder alle kunder med bilforsikring, der har været involveret i et alvorligt færdselsuheld – dog ikke ved grov uagtsomhed.

Kontakt GF Forsikring hurtigst muligt efter trafikuheldet, hvis tilbuddet sikker bag rattet er noget for dig: 72 24 40 80

GF Forsikring arbejder for større trafiksikkerhed i Danmark.

Værksteder

Du vælger selv, hvor din bil skal repareres, med mindre der står andet i din police.

Dine fordele med vores hjælp

GF Forsikring samarbejder med et landsdækkende netværk af autoriserede og almindelige værksteder. Her har du mulighed for en leje-/lånebil samt vask og rengøring af din bil efter reparation af en skade.

Fælles for værkstederne er, at de leverer høj kvalitet og god kundeservice.

Nogle værksteder har en lånebil. Hos de øvrige værksteder er der en mindre udgift til lejebilen. Spørg værkstedet, inden du bestiller tid.

Kontakt os

Du kan anmelde langt de fleste skader online. Det er som regel den hurtigste og nemmeste måde at anmelde skaden på, og du får samtidig med anmeldelsen en kvittering på, at du har anmeldt skaden til Gf Forsikring.

Elitebilist

Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist hos GF Forsikring og kan få adgang til særlige fordele, der gør din bilforsikring endnu bedre.

Det står på din police, tilbuddet og dine forsikringsbetingelser, om din forsikring giver adgang til særlige fordele.

Særlige fordele:

 • Trailerdækning: Du får dækket en trailer, der ikke er forsikret i forvejen, hvis den bliver skadet i forbindelse med et trafikuheld. Det gælder også, hvis du fx har lånt din nabos trailer.
 • Nummerpladetyveri: Gf Forsikring erstatter din nummerplade, kvit og frit, hvis den bliver stjålet.
 • Ansvar med selvrisiko på 0 kr.: Sker der kun skade på modpartens bil eller person, har du ingen selvrisiko på din ansvarsforsikring. Det gælder fx, hvis du har lavet en parkeringsbule i en anden bil, og din egen bil ikke skal repareres.

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.