Gå til sidens indhold

Alle forsikringer

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse og administration af forsikringer.

Bilforsikring, kasko- og ansvarsforsikring

Prisen på bilforsikring er fast. Du bliver ikke straffet med en højere pris, hvis du får en skade. Derimod bliver din bilforsikring billigere for hvert år, du kører skadefrit, og når du har kørt uden skader i 5 år, så bliver du elitebilist.


Campingvognforsikring

Campingvognsforsikring dækker skader på din campingvogn eller teltvogn og også skader på forteltet. Din campingvogn er dækket hele året. Et almindeligt sommer-fortelt er dækket for stormskader fra 15. marts til 31. oktober.


Droneforsikring

Hvis du ejer en drone, der vejer mere end 250 gram, skal du have en lovpligtig droneforsikring. Hos GF Forsikring kan du forsikre droner på op til 25 kg.


Erhvervsforsikring

GF's forsikringsrådgivere er parate til at hjælpe dig med at få tegnet de forsikringer, der dækker dit behov.


Gruppelivsforsikring

Med en gruppelivsforsikring kan du sikre dig og din familie i tilfælde af kritisk sygdom eller tab af erhvervsevne.


Husforsikring

Når stormen raser, og dit hus får skader, er det rart at vide, at du er godt forsikret. Vi hjælper dig døgnet rundt, hvis du står i en kritisk situation med fx vand i kælderen eller hul i taget.


Indboforsikring

Det er svært at undvære en indboforsikring, der kan erstatte de ting, du mister eller får skadet. Bliver din identitet stjålet og misbrugt, så hjælper den indbyggede id-sikring dig.


Kæledyrsforsikring til din hund

Pas godt på din hund. Hos GF Forsikring kan du få den lovpligtige ansvarsforsikring til din hund og supplere med tre gode tilvalg: Udvidet ansvar, livsforsikring og sygeforsikring.


Kæledyrsforsikring til kat

Pas godt på din kat. Få en sygeforsikring, der dækker dyrlægeregninger i hele kattens levetid.


Knallertforsikring

Du har brug for en lovpligtig ansvarsforsikring, hvis du kører knallert. Det kan GF Forsikring hjælpe dig med. Kører du stor knallert 45, så kan du udvide med en kaskoforsikring, så du får dækket skader på knallerten.


Motorcykelforsikring

Kører du hele året, eller nyder du kun friheden på to hjul om sommeren? Hos GF Forsikring kan du få en motorcykelforsikring, der passer til dit kørselsbehov.


Rejseforsikring

Du har brug for en rejseforsikring, når du rejser uden for Danmarks grænser. Og det er både billigere og nemmere at vælge en rejseforsikring, der gælder hele året, fremfor at købe en rejseforsikring, hver gang du skal ud at rejse.


Sommerhusforsikring

GF Forsikrings sommerhusforsikring kombinerer det bedste fra en husforsikring og en indboforsikring, så du kan passe godt på dit sommerhus, der står ubeboet i længere tid ad gangen.


Studieforsikring

Som studiemedlem får du Danmarks mest attraktive studieforsikringer med op til 50% rabat.


Trailerforsikring

Det er praktisk med en trailer, uanset om du nøjes med ture på genbrugspladsen eller kører afsted med din hobby - få din trailer forsikret hos GF Forsikring.


Ulykkesforsikring

Du har brug for en ulykkesforsikring for at få erstatning, hvis en ulykke giver dig varige men, eller hvis du har brug for genoptræning hos fx en fysioterapeut.


Vejhjælp

Kom hurtigt videre, hvis du kører galt eller kører i stykker. Suppler din bilforsikring med vejhjælp fra GF Forsikring. Det koster kun fra 349 kr. om året.