Workshops for nyuddannede

Knæk koden til arbejdsmarkedet, få retning på din jobsøgning og bliv skarpere til at sætte ord på dine kompetencer. Alle workshops er for DM-dimittender, som ikke har fået gang i karrieren endnu.

DM's workshops for nyuddannede hjælper dimittender med at afkode arbejdsmarkedet og blive bedre jobsøgere. Du er dimittend, når du er i gang med specialet, eller det er mindre end to år siden, du afsluttede din kandidatuddannelse.

Hver tirsdag fra klokken 9-12 holder DM’s karrierekonsulenter et oplæg om arbejdsmarkedet som afsæt for en gruppediskussion og erfaringsudveksling. Vi har fx talt om: Job i små og mellemstore virksomheder, kommunikationsjob og konsulentrollen.

I vores Facebookgruppe kan du se, hvilke emner vi tager op i de kommende uger. 

Skriveværksted

DM har også et skriveværksted for nyuddannede magistre, hvor du hver dag mellem 9-16 kan arbejde målrettet med din jobsøgning. Fredage dog 9-15.

Medbring din egen pc, her er adgang til Wi-Fi, printer, kaffe og te og en masse gode jobsøgende kolleger. Workshop og skriveværksted ligger i DM’s lokaler på Lindevangs Alle 2, Frederiksberg. Husk at vise dit DM-medlemskort.

Se alle gratis medlemsmøder om jobsøgning i kalenderen