Gå til sidens indhold

Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

Nu har du mulighed for at komme på kursus i engelsk korrekturlæsning uden at være fysisk til stede på kurset. Kurset varer en time.

Du lærer at finde mange almindelige fejl i tekster. Ved gennemgangen får du forklaret, hvor du finder belæg for rettelserne.

Vores kurser foregår i Århus og i København, og det kan være langt at tage for at være på kursus i en time. Derfor er dette kursus sikkert noget for dig. Du kan sidde hvor som helst, for du skal blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges.

Kursusmateriale Du får kursusmaterialet tilsendt på forhånd. Så kan du printe det og tage relevante noter efterhånden som du får gennemgået stoffet.

Sådan foregår det Du får tilsendt et link til webinaret. For at få den bedste lyd anbefaler vi at du bruger et headset. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Efter webinaret kan du klikke på samme link og se en optagelse af webinaret. Det vil sige, du ikke behøver afsætte en time den dag det bliver afholdt. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 15. november 2018

09:00 - 10:00

Sted

Tilmeldingsfrist

1. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde