Gå til sidens indhold

Værktøjskursus for studerende: InDesign for begyndere - VENTELISTE

Synes du, at dine opgaver og rapporter mangler et grafisk pift? Så kom på dette kursus og lær, hvad InDesign kan hjælpe dig med.

Dette kursus er kun for studerende medlemmer

Med Adobe InDesign kan du selv lave lækkert layout til dine opgaver og rapporter. Programmet er helt uundværligt, hvis du vil arbejde med tekst og billeder. På mange arbejdspladser er det desuden en fordel, hvis du kan skrive dine kompetencer i InDesign på CV’et.

Heldigvis er InDesign ikke svært at bruge, og på dette kursus vil grafisk designer Bo Sørensen guide dig igennem de første stadier og give dig en masse konkrete nye arbejdsredskaber, som du både vil få glæde af på studiet og i dit senere arbejdsliv.

Det vil være en fordel at medbringe egen computer og downloade programmet, men det er ikke nødvendigt for at deltage i kurset. Der vil ikke blive stillet computere til rådighed.

Bo Sørensen - underviser på dagen:

Bo Sørensen er en erfaren grafisk designer og underviser. Tidligere har han arbejdet som grafisk designer for Røde Kors. I dag er han selvstændig, og han har i 10 år undervist i grafiske fag for IT-Kompetence og underviser blandt også på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Mediernes Efteruddannelse.

Tid og sted:
28. november 2018 kl. 15-18 i København  

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 28. november 2018

15:00 - 18:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

28. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde