Gå til sidens indhold

TRtirsdag - Hvordan kommer I videre efter fyringer, flytninger og svære forandringer?

DM inviterer i samarbejde med BF, FAOD, ATO, DP og JA til en snak om, hvordan du som tillidsvalgt håndterer fyringer på arbejdspladsen.

Når arbejdspladsen rammes af fyringsrunder, flytninger, fusioner eller andre svære forandringer, er der flere grupper af kolleger, du som tillidsvalgt skal tage hånd om. Dem der siger farvel, dem der bliver, dem der flyttes rundt.

Vi reagerer forskelligt på forandringer, og har ikke alle brug for at komme videre på samme måde. Derfor vil vi gerne gøre dig klogere på forandringsprocesser og reaktionsmønstre, så du bedre kan tage hånd om kollegerne og dig selv. Vi ved, at organisationer, der gennemgår større omlægninger, nedskæringer eller direkte fyringsrunder ofte har deres fokus på, hvordan den nye struktur skal se ud. Eller de har travlt med at planlægge, hvordan afskedigelserne gennemføres mest skånsomt. Men hvordan genfinder man arbejdsglæde, mål og retning for de medarbejdere der skal fortsætte? Ledelsesmæssigt fokus på processerne og tiden efter omorganiseringer, nedskæringer og afskedigelser er helt afgørende, og her har TR og AMR et stort ansvar. Arbejdet i TRIO-gruppen, SU, MED-organisationen eller Arbejdsmiljøorganisationen kan være jeres løftestang for, at tiden efter omstruktureringer og fyringer får langt større opmærksomhed, end tilfældet er.

Hanne V. Moltke fortæller om viden, forskning og kloge greb i tider med omlægninger, flytninger, nedskæringer og fyringer – med blik for, hvad der kan øge jeres handlekraft og arbejdsglæde og forebygge stress. Kom og få morgenkaffe og konkret viden, der gør, at du som TR og AMR kan pege på vigtige indsatsområder i din organisation, når I skal godt videre på din arbejdsplads.

OPLÆGSHOLDER
Hanne V. Moltke, cand.mag. og partner i konsulentvirksomheden New Stories. Hun er bl.a. forfatter til bogen ”Social Kapital i organisationer” og medforfatter til bogen ”Ledelse efter fyringer”, begge udgivet på Dansk Psykologisk Forlag, hhv. 2014 og 2017. New Stories arbejder med ledelse, godt samarbejde, arbejdsfællesskaber og med at understøtte organisationer, der gennemgår store forandringer, med henblik på at øge trivsel og handlekraft.   

TRtirsdag udbydes i et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere, Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening og JA.

Arrangementet er forbeholdt tillidsvalgte i FAOD, ATO, DM, BF, DP, DDD og JA.

Tid: 4. december 2018 kl. 8.30-10.30
Sted: Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 4. december 2018

08:30 - 10:30

Sted Dansk Magisterforening - Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

1. december 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde