Gå til sidens indhold

Magistre er digitaliseringens superhelte - Konference for magistre om menneskelig digitalisering

Hvilken rolle spiller vi som magistre i en digital tidsalder, og hvad betyder digitaliseringen for vores arbejdsliv?

Som med et trylleslag blev Kodak-øjeblikket til Instagram og mobiltelefonen til en ekstra legemsdel, vi sjældent viger fra. Digitaliseringen ruller over os som en ny dimension, vi kan boltre os i, og sætter strøm til forandringer overalt i samfundet.

Men hvordan sikrer vi, at mennesket og etikken er i centrum? Og har magistre en særlig rolle at spille og et særligt ansvar?

Hvordan sætter man grænser for det grænseløse arbejde, og hvad styrer vi efter, når fremtiden er uvis?

De spørgsmål vil vi undersøge sammen med jer og førende eksperter i digitalisering til konference den 29. november på IT-Universitetet i København.

Der vil både være inspirerende keynotes og spændende samtalesaloner mellem dig og eksperterne.

Samtalesaloner

  • Den digitaliserede arbejdsplads på godt og ondt. Hvordan sikres arbejdsglæde, når digitaliseringen udfordrer vores vaner og mønstre? Hvordan sætter du grænser for det grænseløse arbejde, og hvordan opleves det, når behovet for omstillingsparathed og hurtige innovationer indtræder?

  • Den uvisse fremtid og behovet for pejlemærker. Hvordan aktualiserer digital transformation etikken på arbejdspladserne? Hvordan drager vi grænser for den data, vi henter, og hvad bruger vi den til? Hvad er magistrenes rolle i jagten på datadrevne sandheder, og har vi et særligt ansvar?

  • Fremtidens kompetencer i en digital tidsalder. Er vi alle overflødiggjort, når ingeniørerne har automatiseret vores arbejde, eller er der også i fremtiden brug for folk, der kan afkode menneskelige behov, navigere i etiske problemstillinger og formidle sprogligt skarpt til globale kulturer?

Mød blandt andre:

Camilla Gregersen
Camilla Gregersen, formand for Dansk Magisterforening, der inviterer dig til at give dit besyv med på foreningens vej til at positionere sig endnu stærkere i spørgsmålet om digitalisering.

Mads Tofte
Mads Tofte, rektor på IT-Universitetet, der mener, at magistre spiller en særlig rolle i digitaliseringen.

Thomas Madsen-Mygdal
Thomas Madsen-Mygdal, medlem af regeringens ekspertgruppe om data etik, digital pioner, serieiværksætter og idémand af bl.a. Techfestival, der er gået til kamp for stærkere værdier i techbranchen med The Copenhagen Catalog.

Louise Overgaard
Louise Overgaard, landets pirate queen og leder af Internet Week Denmark, der under parolen "teknologiforståelse til alle" har bidraget til at rejse en landsdækkende hær af coding pirates og gjort it-chefen til digital spejderleder.

Anna Lykke
Anna Lykke, filosof og managing partner i Innovation Lab, der har en stærk passion for at trække databeskyttelse ud af sin hengemte tilværelse, og ind i hjertet af organisationerne hun rådgiver.

Christian Schwarz Lausten
Christian Schwarz Lausten, direktør i rådgivningshuset Seismonaut og co-founder af den deleøkonomiske platform Gaest, som er med helt inde i maskinrummene i danske virksomheder, når den digitale transformation sætter ind.

Louise Dinesen
Louise Dinesen, chefpsykolog i Hartmanns A/S, der til daglig arbejder med at skabe vindere i form af både individer, teams, afdelinger og organisationer, og for hvem et grundvilkår for dette er et arbejdsmiljø, der styrker menneskelig, organisatorisk, økonomisk og samfundsmæssig levedygtighed.

Jesper Balslev
Jesper Balslev, lektor på Københavns Erhvervsakademi KEA, der i sit daglige virke har blikket rettet mod tech trends, og som er ekspert i at formidle det digitales potentiale og konsekvenser.

Lone Malmborg
Lone Malmborg, ph.d. og lektor, der forsker i mødet mellem menneske og maskine og som til dagligt er leder af Institut for Digital Design på IT-Universitetet. Her ruster hun fremtidens dimittender til en teknologisk udvikling hvor mixet mellem "high-tech" og "human touch" står helt centralt.

Camilla Mehlsen
Camilla Mehlsen, der er ekspert i digital kultur. Som forfatter og forsker diagnosticerer hun den digitale tids børnesygdomme og undersøger, hvordan vi med digital dannelse kan undgå, at de bliver til kroniske lidelser.

Tilmelding

Frist for tilmelding er torsdag den 22. november. Ved tilmelding vil vi bede dig prioritere i feltet 'bemærkninger', hvilke af de tre ovennævnte temaer, der interesserer dig mest.

Pris

Det er gratis for medlemmer og koster 250 kr. for ikke-medlemmer.

Tag din smartphone eller tablet under armen, for dem vil vi bringe i spil undervejs.

Hold øje her på siden, hvor vi løbende annoncerer de eksperter, der bidrager på konferencen.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 29. november 2018

16:30 - 20:00

Sted IT-Universitetet

Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
DNK

Tilmeldingsfrist

26. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

250,00 kr.

Tilmeld