Gå til sidens indhold

LinkedIn som karriereredskab

Kom og hør, hvordan du formidle dig selv og dine kompetencer bedst muligt på LinkedIn. Du får inspiration til din egen profil og bliver klogere på, hvordan du kan bruge LinkedIn strategisk.

Din LinkedIn-profil er ikke til at komme udenom, når samarbejdspartnere, potentielle nye arbejdsgivere og rekrutteringsfolk googler dig. Det er ikke ligegyldigt, hvordan din profil og dit virtuelle cv er beskrevet, så du kan ligeså godt komme i gang. 

Bliv introduceret til de muligheder, der ligger i LinkedIn som karriereredskab, og få idéer til hvordan du bruger LinkedIn optimalt til at formidle dig selv og dine kompetencer. På aftenen gennemgår vi LinkedIns funktioner og giver dig inspiration til at styrke din profil og se netværksmulighederne i LinkedIn-universet.

Kurset er målrettet brugeren, som allerede har oprettet en LinkedIn-profil, men som stadig befinder sig på begynderniveau. Du er bestemt også velkommen, hvis du er en mere rutineret bruger og har brug for en genopfriskning af det fundamentale. Vi veksler mellem undervisning og øvelser, så du allerede er i gang, når du forlader kurset. Dette betyder at du gerne må medbringe en labtop til at øve dig på. Husk at lade den op hjemmefra.

Oplægsholder er en karrierekonsulent fra DM. 

Tid og sted:
4. december 2018 kl. 17-20 i København

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 4. december 2018

17:00 - 20:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

20. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Tilmeldningsfrist overskredet