Til indhold

Leder Årsdag 2021

Efter et år med kriseledelse, hvor distancearbejde, medarbejdertrivsel og beredskabsplaner overtog de langsigtede planer, laver årsdag for ledere tre nedslag i den hverdag, som mange ledere står overfor.

Vi er tilbage i en ’new normal’, hvor vi har ansvar for at udvikle vores organisationer og medarbejdere i en hverdag, der gerne skulle bære præg af både tiden før Covid-19 tilsat alt det, der fungerede godt under nedlukningen.

DM's Årsdag for ledere laver tre nedslag i den nye hverdag og de krav, som du som leder står i, her midt i 2021. På kanten til post-corona og med ansvaret for new normal. Så kom med og få input til, hvordan du får styr på at lede det hybride arbejdsliv, strategisk arbejder med datadreven ledelse og sidst, men ikke mindst får skabt talentudvikling indenfor rammerne af hverdagens arbejdsopgaver.

Praktisk information

Årsdag for ledere afholdes den 3. september 2021 og streames fra DM's lokaler i København til hele landet. Du har således mulighed for at deltage i Aarhus, Odense eller Aalborg, da vi har booket lokaler med fuld forplejning og storskærm, så du kan mødes med andre lederkolleger i dit nærområde. Hvert arrangement vil være faciliteret lokalt og grundet øvelsesarbejde og netværksmuligheder, vil vi aflyse, hvis der er færre end ti deltagere. 

Du har også mulighed for at samle din egen gruppe deltagere og deltage fra, hvor det giver mest mening for jer. Du kan selvfølgelig også bare tjekke ind online til et eller flere af oplæggene, som det passer ind i din dag.

Tilmeld dig ét af følgende arrangementer 

København
Aarhus
Odense
Aalborg 
Online 

Se det fulde program

Leder Årsdag 2021 Program

3. september 2021

11.30 Ankomst med frokost

12.15 Velkomst
Nina Hallgren, formand for DM Leder

12.25 Ledelse af det hybride arbejdsliv
Louise Dinesen, Chefpsykolog, autoriseret arbejdsmiljørådgiver og ledelsesrådgiver

14.00 Perspektiver på datadreven ledelse: Hvem er dine egentlige data-medarbejdere?
Naja L. Holten Møller, Lektor, Københavns Universitet

15.30 Talentudvikling i praksis: Det handler ikke om dig, men det starter med dig
Lene Flensborg, Erhvervspsykolog

16.30 Uformel snak over et glas vin

Se CV'er på oplægsholdere

Leder Årsdag 2021 - CV'er