Gå til sidens indhold

Inspirationsmøde: Sådan får du indflydelse på strategiske beslutninger

DM Kurser holder inspirationsmøde, hvor du får ’smagsprøver’ fra vores kursus i Decision Making, der har fokus på at skabe indflydelse på strategiske beslutninger.

Ord, der fører til handling: Få indflydelse på strategiske beslutninger Følelser og i høj grad troværdighed spiller en afgørende rolle, når vi træffer strategiske beslutninger, der omhandler flere lige gode eller dårlige valg. Hvis vi ikke tror på en idé, finder vi hurtigt argumenter, der underbygger vores skepsis. Hvis vi tror på en idé, glemmer vi at slå bullshit-detektoren til.

Beslutningstagerne har ofte meget indflydelse og ganske lidt faglig viden. Specialister har ofte meget faglig viden og lidt indflydelse. Derfor er det afgørende, at beslutningstagerne forstår specialisterne og vice versa for at kunne træffe de afgørende strategiske beslutninger, der styrker og udvikler organisationer.

Udbytte Du får inspiration og viden baseret på retorik og psykologien bag den måde, vi mennesker træffer beslutninger. Samt et enkelt værktøj, der kan øge din troværdighed, når du forsøger at overbevise fx magtfulde beslutningstagere, skeptiske kollegaer eller kløgtige kunder.

Oplægsholder Marcus Lantz, Rhetorica. Marcus er cand.mag. i retorik, ErhvervsPhD-studerende på Copenhagen Business School og en erfaren underviser.

Læs mere om Decision Making her.

Kurset afholdes hos MBK A/S tæt ved Nørreport Station. Der serveres kildevand, kaffe, te og chokolade.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 20. november 2018

17:00 - 18:30

Sted MBK A/S

Pilestræde 61
1112 København K
DNK

Tilmeldingsfrist

19. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Tilmeldningsfrist overskredet