Gå til sidens indhold

Fyraftensmøde for DM Mentorer: Kerneværdier i arbejdslivet

Kom til fyraftensmøde for DM Mentorer og få nye vinkler på mentorrollen, lejlighed til at udvikle rollen, og mulighed for at mødes med andre mentorer.

”Har jeg den rette profil?” ”Viser mit CV en målrettet person?” ”Præsenterer jeg mig rigtigt?”  

Spørgsmål som disse hører du sikkert tit i dit arbejde som mentor. 

Mange har vænnet sig til at kigge på deres eget arbejdsliv med andres øjne, hvilket kan være en fin strategi til MUS-samtaler eller i jobsøgningssituationer. Men hvordan støtter man en mentee, der gerne vil se på sit arbejdsliv med egne øjne? 

Mennesker har brug for at finde frem til kerneværdierne i deres arbejdsliv. For nogle kan det være økonomisk forsørgelse, professionel anerkendelse, faglig udfordring eller noget helt fjerde. Som mentor kan du hjælpe din mentee med at fokusere på det vigtige og handle ud fra det. 

Kom til fyraftensmøde for DM Mentorer og få nye vinkler på mentorrollen, lejlighed til at udvikle rollen, og mulighed for at mødes med andre mentorer.

Margrete Bak, partner i Karlbak, vil stå for arrangementet. Hun er en erfaren rådgiver og klog på fremtidens arbejdsliv. Margrete Bak har erfaring med at rådgive både fastansatte og selvstændige. 

Tid og sted:
20. september 2018 kl. 16.30-19 i Aarhus

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 20. september 2018

16:30 - 19:00

Sted Dansk Magisterforening

Åboulevarden 23
8000 Aarhus C
DNK

Tilmeldingsfrist

20. september 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde