Gå til sidens indhold

Det gode bureaukrati og afbureaukratiseringsbølgen

Møde i TR-forum: kom og deltag i debatten om bureaukrati og afbureaukratisering! Hvad gør det ved velfærdsstaten, og vores arbejdspladser, når politikerne konstant skærer ned og vil forandre og reformere? Hvad er det egentlig, vi risikerer, der bliver sat over styr - og kan vi gøre noget ved det?

Vi har inviteret to skarpe debattører til at sætte diskussionen i gang, når vi holder dette års sidste møde i DM’s TR forum 16. januar kl. 15-17. Kom og mød:

Jørgen Grønnegaård Christensen er professor emeritus ved Aarhus Universitets Institut for Statskundskab. Han har en lang forskerkarriere bag sig, og en dyb viden om ledelse og styring af den offentlige sektor. Han har senest bl.a. udgivet: Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT, DJØF’S forlag 2018, Mandariner og ministre (Politica, Tidsskrift for politisk videnskab, nr. 4 2018), Ledelse med politisk omtanke, ekspertbidrag til Ledelseskommissionen 2018.

Lars Andersen er direktør i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Han er cheføkonom og forfatter til en række analyser og debatindlæg om besparelser og forringelser i velfærdsstaten, ulighed, uddannelse og beskæftigelse samt politiske reformer og konsekvenserne af dem.

Mødet afholdes i Akademikerhuset på Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg. Vel mødt!

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 16. januar 2019

15:00 - 17:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

14. januar 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde