Gå til sidens indhold

Barselsakademiet sætter fokus på radikalisering

Sociolog og forfatter Aydin Soei, besøger os og fortæller om radikalisering, ”Modborgerskab”, og hvad der får udsatte unge til at gå ind i bander.

Denne fredag er der fokus på radikalisering, når sociolog og journalist Aydin Soei bringer sin indgående viden om emnet i spil og holder oplæg med udgangspunkt i hans nye bog "Omar og de andre" om unge i udsatte boligområder. 

Aydin Soei har blandt andet introduceret begrebet modborgerskab. Begrebet dækker over oplevelsen blandt nogle borgere af, at de ikke føler sig anerkendt som ligeværdige borgere. De  føler, de skal gøre noget ekstra for at skabe sig det gode liv på grund af deres bopæl i udsatte boligområder, hudfarve, alder, køn og religion. Spørgsmålet er, hvorfor så mange unge i de udsatte boligområder bliver tiltrukket af bander, optøjer og radikale grupperinger.

Aydin Soei  er BA i journalistik og cand.public. i sociologi og medborgerskab. Han har arbejdet for Dagbladet Information , P3 Nyheder og underviser på Krogerup Højskole. Derudover er han stifter af  foreningen Ansvarlig Presse og afholder løbende foredrag om medier, medborgerskab og minoriteter.

Hold dig opdateret på viden og netværk, mens du er på barsel.

Barselsakademiet tilbyder faglige oplæg, frie faglige debatter og netværk til dig, der er på barsel. Emnerne vil være brede og aktuelle, og oplægsholderne er eksperter på deres felt. Barselsakademiet finder sted i Akademikertårnet hver fredag kl. 10-12.

Tid og sted: 30. november 2018 kl. 10- 12 i København

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 30. november 2018

10:00 - 12:00

Sted Dansk Magisterforening - Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

29. november 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Gratis

Tilmeld venteliste