Til indhold

Årsmøde tillidsvalgte

DM afholder fælles årsmøde for alle foreningens tillidsvalgte

10.-11. november 2021 på Hotel Comwell i Kolding

Årsmøde for tillidsvalgte 2021

Kom med til to dages inspirerende og berigende samvær på Hotel Comwell i Kolding 10. og 11. november, hvor vi skal diskutere de store spørgsmål, der optager os alle i øjeblikket:

  • Arbejdslivet er i den grad præget af digitalisering og samspillet i den hybride organisation, hvor vi bevæger os mellem online og onsite opgaveløsning.
  • Den grønne omstilling haster mere end nogensinde, og der skal findes nye løsninger nu.
  • Samtidig er det afgørende for vores fællesskaber og for vores samfund, at vi værner om både ytringsfriheden og hinandens ret til at være dem vi er uanset forskelligheder - også på arbejdspladsen.

Vi har sammensat et bredt program med både fælles og valgfri aktiviteter. Vi får besøg af forskere og andre skarpe eksperter, der fortæller om den nyeste viden og giver dig gode redskaber med hjem. Du får også mulighed for at diskutere og præge de aktuelle politiske dagsordener i DM sammen med din bestyrelse og andre tillidsvalgte.

Endelig får du rig mulighed for at sparre med dine TR og AMR kolleger fra andre arbejdspladser og med konsulenter fra DM, når vi undervejs dykker ned i historier og erfaringer fra hverdagen på jeres mange arbejdspladser.

Det er også på årsmødet, vi uddeler den traditionsrige og vigtige Tillidspris til en TR eller AMR, der fortjener en helt særlig hyldest.

Vi glæder os til at se dig!

Du kan tilmelde dig her.

Her kan du læse mere om oplægsholderne

Årsmøde for tillidsvalgte 2021 - CV'er

Hent rejseafregningsblanket

Klik her