Til indhold

Besøg nyt Arla-forskningscenter

Arla

Gratis

Udvikling af supermad til babyer og sportsfolk

Ved Arla’s anlæg i Vestlylland ligger det nye forskningscenter - i daglig talekaldet ”Dairy Valley” – der har kostet 300 mio. kr. at opføre. Her arbejder tæt på 100 forskere og teknikere, der med det nyeste udstyr skal udvikle fremtidens mad til babyer, patienter, ældre og sportsfolk.

Markedet for valle har udviklet sig fra at være et spildprodukt til en værdifuld og efterspurgt ingrediens. Det globale marked for specialiserede mælke- og valleprodukter omsætter jf. Arla for op mod 75 mia. kr. om året og forventes at vokse kraftigt de kommende år.

Forskningscentret er samtidig designet til at skabe synergier mellem førende universitetsforskere, ph.d.-studerende og brancheeksperter. Arla Foods Ingredients' samarbejdspartnere er blandt andet uddannelsesinstitutioner i Danmark og udlandet, så som København og Aarhus Universitet samt UC Davis og teknologileverandører og Arla Foods Ingredients’ kunder i fødevare- og ernæringsindustrien.

Denne dag inviterer Niels Østergaard, der er Vice President i R&D, til en rundvisningen i pilothallen, hvor der vil være rig lejlighed til at høre om den spændende udvikling, byggeriet og selvfølgelig om produktet samt stille spørgsmål.

Hvem er vært?

Netværket Dansk Agronomforening - et netværk under JA byder på en sandwich og en vand ved ankomst. Ved besøget vil det være nødvendigt at bære sikkerhedsbeklædning, som Arla stiller til rådighed. Det skal nok påregnes, at der til arrangementet skal forevises et gyldigt Coronapas.

Hvordan kommer jeg med?

Som medlem af DM tilmelder du dig øverst i højre side via den røde boks.
Som medlem af JA tilmelder du dig via JA's hjemmeside.
Som medlem af DSL sender du en mail til dme@dm.dk.

Hvem er BIO?

BIO er et fagligt hjemsted for dig, der arbejder med eller i natur og miljø. Et fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. BIO er et tæt samarbejde mellem de tre faglige organisationer DM, JA og DSL. Læs mere om BIO.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk.

Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150. Dette sker af hensyn til planlægning, madspild og så en anden kan få glæde af din plads.

Arla