Til indhold

Photoshop for begyndere

Unsplash
© Unsplash

Venteliste

Dette kursus er til dig, der skal lære at bruge Photoshop til billedbehandling og grafisk design

På dette kursus får du en Adobe certificeret eksperts bedste tips og kreative hemmeligheder til, hvordan du bedst kommer i gang med Photoshop.

Du bliver i stand til at producere grafik til digitale og sociale medier samt tilpasse og justere billeder i professionel kvalitet.

I løbet af kurset bliver du fortrolig med brugerfladen i Photoshop samt de mest almindelige værktøjer og funktioner i programmet.

Lær blandt andet, hvordan du arbejder med lag, masker og farvejustering samt at beskære billeder og tilføje tekst og effekter.

Du får også styr på formater som .GIF, .JPEG og .PNG, så du kan eksportere dine billeder i forskellige størrelser og til forskellige formål.

Dit udbytte

  • Få styr på de grundlæggende værktøjer: Lær Photoshops brugerflade at kende og få tips til opsætning af paneler, så du kan arbejde mest effektivt i programmet.
  • Professionel billedbehandling: Lær hvordan du justerer dine billeder og fotos, så de opnår en højere kvalitet og fremstår mere professionelle.
  • Lær at bruge lag og masker: Du får styr på Photoshops vigtigste værktøjer: Lag, masker og farvejustering. Du lærer desuden at arbejde effektivt med disse værktøjer og får tips til smarte arbejdsgange.
  • Bliv klog på JPEG, GIF og PNG: Lær forskellen på .JPEG, .GIF, .PNG og .PSD, så du nemt kan benytte filer på tværs af programmer.
  • Lær at arbejde med ”evig-fortryd”: Photoshop har flere metoder til billedbehandling, på kurset viser vi dig de smarteste måder at arbejde på, så du altid kan fortryde – også efter et Photoshop dokument har været gemt og lukket.

Målgruppe

Kurset er for medlemmer af DM, der vil lære at producere flotte billeder og grafik til professionelt brug. På kurset starter vi helt fra bunden, så alle kan være med – en grafisk baggrund er ikke nødvendig.

Form

Intensiv klasseundervisning med oplæg og praktiske hands-on øvelser. Under kurset er der tid til at følge op, give feedback på øvelser og få svar på konkrete spørgsmål relateret til dine arbejdsopgaver. 

OBS Du bedes have installeret programmet på din egen bærbar, som du medtager på kurset. Sørg for at have oplader med også. Vi stiller strømstik og internet til rådighed.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal vi have dit afbud senest 48 timer før kursets afholdelse. Det gør du på Mit DM. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200. Dette er af hensyn til planlægning, madspild og så en anden kan få glæde af din plads.

 

Unsplash
© Unsplash