Til indhold

Bliv politisk aktiv i DM

DM
© Lasse Martinussen

Gratis

Bliv klogere på muligheder, indflydelse og opgaver som politisk valgt i DM

Drømmer du om at få indflydelse på dine løn- og ansættelsesforhold fra et overordnet perspektiv? Som politisk aktiv får du muligheden for at bidrage til det vigtige politiske arbejde for at påvirke, sikre og videreudvikle arbejdsforholdene for DM's medlemmer, og du får direkte indflydelse på DM's politik og holdninger.

Lige nu søger vi engagerede medlemmer, der gerne vil gøre en forskel på det akademiske arbejdsmarked. Frem til 17. september kan du stille op til din sektorbestyrelse, hovedbestyrelsen samt til formandsposten i DM.

Webinaret giver dig et overblik over muligheder, indflydelse og opgaver som politisk valgt i DM. DM’s formand, nuværende politisk aktive fra forskellige dele af organisationen samt medarbejdere fra sekretariatet vil være til stede. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til, hvad de forskellige hverv indebærer.

Program

  • DM’s formand Camilla Gregersen fortæller om DM og om DM’s strategi, struktur og visioner.
  • To medlemmer af den nuværende hovedbestyrelse deler erfaringer og fortæller om ansvar og opgaver i henholdsvis hovedbestyrelse og sektorbestyrelser.
  • Spørgsmål fra deltagerne.
  • Herefter er der mulighed for at deltage i virtuelle grupperum, som dannes på baggrund af sektor og interesse, hvor man kan stille yderligere spørgsmål til en politisk aktiv samt en konsulent fra sekretariatet.

Der afholdes to ens webinarer, så alle har mulighed for at deltage på det tidspunkt, som passer bedst:  

23. august 2021 kl. 17.00-18.00
26. august 2021 kl. 9.00-10.00

Webinaret er for dig

Der er medlem af DM, og som gerne vil gøre en forskel på det akademiske arbejdsmarked, og som overvejer at stille op til en sektorbestyrelse, hovedbestyrelsen eller til formandsposten i DM.

Du kan læse mere on valg i DM her 

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

DM
© Lasse Martinussen