Til indhold

En fremtid som konsulent?

Unsplash
© Unsplash

Gratis

Konsulentbranchen er stor og broget. Få overblikket og afprøv konsulentrollen via praktiske cases.

Managementkonsulent, rådgiver i et ingeniørselskab eller egen forretning som konsulent?

Konsulentbranchen er stor og broget. På denne dag giver vi dig overblikket og sætter fokus på, hvordan du kan bruge din faglighed som konsulent. Vi udfordrer dig med praktiske cases, så du sidst på dagen ved, om konsulentrollen er noget for dig.

Underviserne har begge stor erfaring fra konsulentbranchen, både fra de store konsulentfirmaer, som selvstændige og som indkøbere af konsulentydelser.

Du får:

  • Overblik over konsulentmarkedet og de forskellige konsulentroller
  • Sat fokus på, hvordan du omsætter din faglighed til en efterspurgt konsulentkompetence
  • Afprøvet dit måske skjulte salgstalent
  • Testet dig selv som konsulent i kundecases, hvor dit team konkurrerer med andre om at skabe den bedste løsning.

Målgruppe

Workshoppen er for nyuddannede.

Undervisere

Nina Riis, intern udviklingskonsulent i Region Hovedstaden og tidligere selvstændig konsulent. Allan J. Christensen, indehaver af konsulentfirmaet Cambiamento og mere end 15 års erfaring som managementkonsulent og direktør fra Rambøll og NIRAS.

Arrangementer og coronavirus

DM følger nøje myndighedernes påbud og anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du som deltager føler dig tryg ved at komme til et arrangement hos DM. Disse tiltag tilpasses efter den aktuelle corona situation. Læs mere her. 

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk.

Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150. Dette sker af hensyn til planlægning, madspild og så en anden kan få glæde af din plads.

Unsplash
© Unsplash