Til indhold

En fremtid som projektleder II - få styr på projektværktøjskassen

Unsplash
© Unsplash

Gratis

Få 10 vigtige projektværktøjer, som giver dig succes med dine projekter.

Få træning i vigtige projektværktøjer, som giver dig succes med dine projekter.

Denne heldags workshop er for dig, der ønsker en introduktion til en række vigtige projektværktøjer til planlægning af projektets formål og mål, interessentanalyse, projektorganisation, kommunikationsplan, tidsplan, projektøkonomi og risikoanalyse.

Mange virksomheder skaber forandringer gennem projekter med henblik på at indfri virksomhedens overordnede strategier og mål. Dine kompetencer til at beherske de vigtigste projektværktøjer er en vigtig faktor for, at projekterne bliver en succés.

På workshoppen får du mulighed for at afprøve projektværktøjerne i trygge rammer og udveksle erfaringer med de andre deltagere. Læringen foregår efter princippet: Øvelse gør mester.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt projekter og projektarbejde er noget for dig, kan det anbefales at starte med En fremtid som projektleder I - Kom godt i gang med projektkarrieren.


Underviser

Mikkel Lundstrøm (indehaver af Unik Consult), der har mange års erfaring med projektledelse og uddannelse af projektledere i privat og offentlig virksomhed.


Målgruppe

Workshoppen er for nyuddannede og andre, som gerne vil i gang med projektarbejde i praksis.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk.

Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Unsplash
© Unsplash