Til indhold

En fremtid som projektleder I - kom godt i gang med projektkarrieren

Unsplash
© Unsplash

Gratis

Er projektarbejde noget for dig?

På workshoppen får du indblik i, hvordan man arbejder med projekter, og hvilke krav der stilles til projektledere og projektdeltagere.

Denne halvdags workshop er for dig, der overvejer at arbejde med projekter eller projektledelse, men er usikker på, hvordan du skal komme i gang med projektkarrieren.

Du får indblik i, hvad projekter er for en størrelse, og hvilke krav der stilles til projektledere og projektdeltagere.

Virksomheder igangsætter mange projekter, som ledelsen forventer bliver ’sejlet sikkert i havn’, og bidrager til at skabe forandringer med positive resultater.

Vi sætter fokus på dine kompetencer – og du bliver måske overrasket over hvor mange kompetencer du allerede besidder i forhold til at til at arbejde med projekter.

Workshoppen er for nyuddannede og andre, som overvejer muligheden for en projektkarriere.

Du kan overveje at følge op med En fremtid som projektleder II - Få styr på projektværktøjskassen  


Underviser

Mikkel Lundstrøm (indehaver af Unik Consult), der har mange års erfaring med projektledelse og uddannelse af projektledere i privat og offentlig virksomhed.


Målgruppe

Workshoppen er for nyuddannede og andre, som overvejer muligheden for en projektkarriere.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk.

Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Unsplash
© Unsplash