Til indhold

LinkedIn som karriereredskab - grundlæggende workshop

Unsplash
© Unsplash

Gratis

Deltag i webinaret og lær hvordan du formidler dig selv og dine kompetencer bedst muligt på LinkedIn.

Du får inspiration til din egen profil og bliver klogere på, hvordan du kan bruge LinkedIn strategisk.

På workshoppen vil du lære, hvordan du laver en profil, der sidder lige i skabet. Vi hjælper dig til at blive skarp på, hvilket indtryk du gerne vil give på LinkedIn, og hvad du skal gøre for at nå derhen. Vi tager også hul på at tale om, hvad du skal bruge LinkedIn til og dykker lidt ned i, hvordan man netværker og laver jobsøgning. Du vil også få en kort introduktion til nogle af LinkedIns andre funktioner. Efter workshoppen vil du have en god grundlæggende forståelse for LinkedIn, din profil og hvordan du tager hul på at bruge LinkedIn's forskellige funktioner. Du vil ikke blive super-ekspert af denne workshop, men du vil få et godt grundlag til at bruge LinkedIn som arbejds- og/ eller jobsøgningsværktøj.

Tilmelding

Webinaret afholdes via Zoom. 
Du skal tilmelde dig webinaret, for at få en plads - og du modtager en bekræftelse samt et personligt link til online lektion.

Det skal du gøre inden den første online lektion

  • Du skal være online og have en browser åben.
  • Du får tilsendt et link før kurset, som du skal åbne i din browser.
  • Du kan bedst følge med, hvis du sidder ved en stor skærm, så din telefon er ikke optimal.
  • Hav papir og blyant i nærheden af dig. Tag noter, når der er noget, du skal huske at spørge om. 
  • Du har mulighed for at stille spørgsmål under lektionen i den indbyggede chatfunktion.
  • Vil du arbejde med LinkedIn, enten i de små pauser vi har indlagt, eller efter webinaret, skal du have adgang til LinkedIn på din computer eller telefon.

Underviser en karrierekonsulent fra DM vil sørge for, at alle får svar på deres spørgsmål, så giv ikke op, hvis der er noget du ikke forstå under gennemgangen. Du kan spørge under gennemgangen, ved vores små pauser eller til sidst.

Målgruppe

Workshoppen er for alle medlemmer og kræver ikke forudgående kendskab til LinkedIn.

 

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk.

Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Unsplash
© Unsplash